Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pirmdien parakstīs līgumu par Kongresu nama rekonstrukcijas tehniskā projekta izstrādi

Pirmdien plkst. 15.00, piedaloties maestro Raimondam Paulam un Rīgas domes priekšsēdētāja vietniekam Andrim Amerikam, pašvaldības SIA Rīgas nami un arhitektu biroju SIA Nams parakstīs līgumu par Rīgas Kongresu nama rekonstrukcijas tehniskā projekta izstrādi, portālu Diena.lv informēja SIA Rīgas nami pārstāve Terēza Luksa.

Līguma parakstīšana notiks Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē. Rīgas Kongresu nama tehniskā projekta izstrādes līgumcena ir 347 000 latu, bez pievienotās vērtībās nodokļa.

Rekonstrukcijas projektu bija pieteikušies izstrādāt trīs pretendenti - SIA Nams, SIA Arhitekta J.Pogas birojs un Basler & Hofmann Deutschland GmbH. Iepirkuma komisija, izvērtēja iesniegtos piedāvājumus atbilstoši iepirkuma nolikuma nosacījumiem un projektēšanas programmai, par labāko un nolikumā noteiktajiem kritērijiem atbilstošāko piedāvājumu atzina SIA Nams pieteikumu.

Konkursa uzvarētājam jāizstrādā tehniskais projekts 7 līdz 10 mēnešu laikā. Rīgas Kongresu nama rekonstrukcijas mērķis ir, maksimāli palielinot skatītāju sēdvietu skaitu zālē, iegūt savstarpēji vienotu daudzfunkcionālas zāles un rekreācijas telpu risinājumu, kas kontekstā ar modernākajām apskaņošanas un akustisko sistēmu tehnoloģijām nodrošinātu visplašākās iespējas dažādu pasākumu organizēšanai, sākot no populārās un simfoniskās mūzikas koncertiem līdz runas priekšnesumiem, nodrošinot tādus skatuves izmērus, lai vienlaicīgi uz tās netraucēti varētu izvietot simfoniskā orķestra pilnu sastāvu un kori.

Rīgas Kongresu nama rekonstrukcijas gaitā plānots saglabāt nama fasādi un nama galvenos interjera elementus.

Pēc Rīgas Kongresu nama rekonstrukcijas tehniskā projekta izstrādes un apstiprināšanas, SIA Rīgas nami plāno realizēt ēkas rekonstrukcijas darbus līdz 2014. gadam. Rīgas Kongresu nama rekonstrukcijas projekts tiks finansēts no SIA Rīgas nami līdzekļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas