Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Pēc mēneša Rīgā atvērs pirmo Lielbritānijas otrā lielāka apģērbu tirgotāja "Next" veikalu

Pēc mēneša, 27.septembrī Rīgā tirdzniecības centrā "Spice" atvērs Latvijā pirmo Lielbritānijas otrā lielāka apģērbu tirgotāja "Next" veikalu, biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja SIA "NX.LV" valdes loceklis Austris Krūmiņš.

"Veikals būs aptuveni 600 kvadrātmetru platībā un tajā tiks pārdoti bērnu, sieviešu un vīriešu ikdienas apģērbi. Tas būs pirmais "Next" veikals Latvijā un otrais Baltijā. Pagājušā gada septembrī jau ir atklāts "Next" veikals Viļņas tirdzniecības centrā "Akropolis"," skaidroja Krūmiņš.

"Next" veikali Baltijas valstīs darbosies pēc franšīzes principa un šo veikalu izveidei trīs valstīs jau ir reģistrēti uzņēmumi - "NX.LT" Lietuvā, "NX.LV" Latvijā un "NX.EE" Igaunijā.

Jautāts, cik "Next" veikalus ir plānots atvērt Latvijā, Krūmiņš sacīja, ka būs vismaz vēl viens, bet iespējams, ka kopumā varētu tikt atvērti trīs veikali.

"Nākamgad vai 2014.gadā varētu atvērt otro "Next" veikalu, patlaban notiek pārrunas, kurā tirdzniecības centrā tas varētu atrasties - "Alfa" vai "Domina". Iespējams, ka arī Rīgas centrā varētu būt veikals, bet tas ir tālākas nākotnes jautājums," piebilda Krūmiņš.

Iespējams, ka Igaunijā pirmais "Next" veikals varētu tikt atvērts 2014.gada pavasarī jaunbūvējamajā tirdzniecības centrā "Panorama City" Tallinas pievārtē. "Pārrunas par to notiek, bet līgums vēl nav parakstīts," sacīja Krūmiņš.

"Next" ir otrs lielākais apģērbu tirgotājs Lielbritānijā pēc veikalu tīkla "Marks&Spencer".
Jau ziņots, ka 2012.gadā nozīmīgākie notikumi tirdzniecības centros ir arī jaunu starptautiski pazīstamu zīmolu ienākšana Latvijā. Tā 8.martā tika atklāts pirmais "Massimo Dutti" veikals Latvijā, gaidāma "H&M" ienākšana "Galerijā Centrs" un "Alfa", aizņemot attiecīgi 2150 un 2430 kvadrātmetrus tirdzniecības platību. Arī "Next" līgumu par veikala izveidi ar tirdzniecības centru "Spice" parakstīja jau 2011.gada rudenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas