Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Snigšanas laikā šoferi sabiedriskajā transportā varēs braukt bez maksas

"Sākam eksperimentu. Dienās, kad Rīgā snigs, uzrādot automašīnas tehnisko pasi, sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas," sociālajā tīklā Facebook raksta Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC).

"Nav svarīgi, vai tā ir jūsu mašīna, draugu vai radu, vai līzinga kompānijas. Svarīgi, lai mašīna paliktu pagalmā vai garāžā. Uzņēmumam Rīgas satiksme tas nenozīmē papildus izdevumus, jo pretējā gadījumā autovadītāji vai nu paliktu mājās, vai tomēr brauktu ar auto. Ieņēmumu no tā nav. Par dienām, kad šī sistēma strādās, mēs paziņosim dienu iepriekš, pamatojoties uz sinoptiķu prognozēm," skaidro N.Ušakovs.

Informāciju, kad šādi atvieglojumi stājas spēkā un tiek pārtraukti, varēs atrast pašvaldības interneta vietnēs www.sniegs.riga.lv un www.riga.lv, kā arī par to tiks informēti plašsaziņas līdzekļi.

Viņš norāda, ka, saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, Rīgā snigšana sāksies trešdienas vakarā ap plkst.22 un turpināsies līdz ceturtdienas plkst.14. "Līdz ar to mēs aicinām autovadītājus rīt atstāt savas automašīnas mājās un braukāt pa pilsētu sabiedriskajā transportā ar tehnisko pasi kabatā.  Pārējos aicinām braukšanas laiku plānot ar rezervi, proti, rīt no rīta, savās gaitās doties 20 – 30 minūtes ātrāk," norāda N.Ušakovs.

(pievienota 3.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas