Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Izsludina iepirkumu, kurā piedalīties varēs uzņēmumi, kas nodarbina invalīdus

Rīgas domes Labklājības departamenta izsludinātajā iepirkumā par mīkstā inventāra piegādi departamenta pakļautības iestāžu vajadzībām vienā no sadaļām par gultas veļas, dvieļu un salvešu piegādi rezervēta iespēja piedalīties tikai tiem pretendentiem, kuri galvenokārt nodarbina invalīdus, kurus nevar nodarbināt normālos darba apstākļos, pastāstīja departamenta pārstāve Lita Brice.

Konkursā aicināti piedalīties pretendenti, kuros vairāk nekā 50% no vidējā darbinieku skaita gadā ir invalīdi, kurus nevar nodarbināt normālos darba apstākļos un kuri izgatavo palagus, spilvendrānas, virspalagus, dvieļus un auduma salvetes.

Iesniegt piedāvājumus iespējams līdz 8.oktobra plkst.10 Rīgas domes Labklājības departamentā, Baznīcas ielā 19/23, 3.stāvā sekretārei. Iepirkuma instrukcija atrodama www.ld.riga.lv sadaļā Publiskie iepirkumi.

Ņemot vērā to, ka Latvijā nav apkopota informācija par pretendentiem un to darbības jomām, kuriem varētu tikt piešķirts priviliģēto līgumu statuss, atbilstoši Publisko iepirkumu likuma 14.panta nosacījumiem, darba devēji, kas galvenokārt nodarbina invalīdus, kurus nevar nodarbināt normālos apstākļos, tiek lūgti informēt par savu darbību Rīgas domes Labklājības departamentu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

"Stūra mājas" ekspozīciju apmeklētājiem neslēgs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlaboš...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas