Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas satiksme aicina klientus pieteikties dalībai koda biļešu testēšanā

Turpinot darbu pie koda biļešu ieviešanas, Rīgas satiksme aicina klientus, kuri regulāri lieto sabiedrisko transportu, pieteikties koda biļetes testēšanai, portālu Diena informē uzņēmumā.

Testu laikā tiks apkopots klientu viedoklis par _Rīgas satiksmes_ lietotnes izmantošanas ērtumu, kā arī tiks pārbaudīta sistēmas darbība kopumā.

Piedalīties testos var ikviens iedzīvotājs, kurš ikdienā regulāri izmanto Rīgas sabiedrisko transportu, iegādājas biļetes par pilnu cenu, lieto viedtālruni ar Android vai iOS operētājsistēmu un interneta pieslēgumu.

 

Lai pieteiktos dalībai, ir jāaizpilda veidlapa, kas atrodama šeit, un jāiesniedz laika periodā no 20. līdz 23. septembrim elektroniskā veidā, ar drošu elektronisko parakstu, sūtot uz [email protected], pa pastu, pašrocīgi parakstītu, adresētu RP SIA Rīgas satiksme, Vestienas ielā 35, Rīga, LV-1035, vai personīgi RP SIA Rīgas satiksme sekretariātā, administratīvās ēkas pirmajā stāva Vestienas ielā 35, Rīgā.

Testēšanas grupā tiks uzņemti 50 - 60 dalībnieki. Kandidātu izvēlē prioritāte būs tiem, kuri pirmie atsūtīs pieteikumus.

Plānots, ka lietojamības testi norisināsies no 27. septembra līdz 10. oktobrim.

Testēšanas mērķis ir pārbaudīt koda biļetes iegādes funkcionalitāti, kā arī lietojamību dažādos laikos un maršrutos. Iegādātās biļetes būs derīgas arī noslēdzoties testiem un tās varēs izmantot ikdienas braucieniem.

Kā jau iepriekš ziņots, koda biļetes veids paplašinās esošo Rīgas satiksmes biļešu klāstu un ļaus sabiedriskajā transportā klientiem veikt norēķinus par braucieniem ar viedtālruni tiešsaistes režīmā. Koda biļete darbosies paralēli esošajai e-talonu sistēmai. Koda biļeti varēs lietot, izvēloties uzstādīt savā viedierīcē kādu no mobilajām lietotnēm un ar tās palīdzību tiešsaistes režīmā iegādājoties vienreizējo brauciena biļeti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas