Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

ZZS reitingu audzē kļūdas robežās, pirmajam trijniekam — krītas

Zaļo zemnieku politiskais centrs "allaž bijis auksts" un, izņemot retus gadījumus, nekad nav uzstādījis politisko dienaskārtību. Tas arī viņiem garantē savu visumā stabilu un, kaut nelielu, tomēr lojālu atbalstītāju loku, tā atbalsta palielināšanos Zaļo un Zemnieku savienībai (ZZS) komentē Latvijas faktu direktors Aigars Freimanis. ZZS ir teju vienīgā partija, kurai saskaņā ar LF jaunāko aptauju jūlijā audzis reitings (nedaudz arī tēvzemiešiem un PCTVL). "Krīzes situācijā, būdami nomaļus stāvētāji, viņi nedaudz uzpelna," A.Freimanis gan atzīst, ka atbalstītāju pieaugums iekļaujas aptaujas kļūdas robežās.

Reitingu līdera Saskaņas centra piekritēju kritums par diviem procentpunktiem vērtējams kā pēcvēlēšanu atslābums, jo uzrāvienu jūnijā viņi ieguva saistībā ar uzvaru Rīgas domes vēlēšanās. Savukārt premjera Jaunais laiks kā pa kāpnēm turpina kāpt lejup, un tā iemesls esot nepieciešamība pieņemt nepopulārus lēmumus. Reitings samazinājies arī Pilsoniskajai savienībai un LPP/LC.

Sociologs vērtē, ka vasara tradicionāli ir politisko kaislību atslābuma laiks, tāpēc audzis to cilvēku skaits, kas saka — uz vēlēšanām neiešu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas