Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Zatlers ir pierādījis, ka viņam rūp valsts liktenis

Valsts prezidents ir valsts simbols, tāpēc viņa personiskās īpašības ir ļoti svarīgas. Prezidentam jāpiemīt kompetencei un zināšanām, ļoti plašam redzeslokam, svešvalodu zināšanām, stājai, labai valodai, patiesai interesei par valsts attīstību, lieliskai reputācijai, viņam jābauda cieņa sabiedrībā, jābūt uzticamam.

Par indikatoru prezidenta kandidatūras noraidīšanai varētu kalpot necienīga izturēšanās pret cilvēciskām pamatvērtībām - ja cilvēks nav tolerants pret citu uzskatiem. Tāpat prezidents nedrīkst būt tikai nacionāls, jo šobrīd mūsu sabiedrībai nepieciešams integrēties Eiropā, tāpat nederēs reliģiski aizspriedumi, nebūs labi, ja trūkst valodas zināšanu, ja neievēro labas uzvedības kanonus - prezidents nevar darbā uzvesties labi un brīvajā laikā citādi.

Es personīgi atbalstu Valda Zatlera kandidatūru. Zatlers ir sevi labi parādījis, pierādījis, ka viņam rūp valsts liktenis. Viņš valstī notiekošo uztver personīgi, savu pilnvaru un kompetences ietvaros darījis visu iespējamo Latvijas labā. Viņš savu amatu pilda cienīgi. Turklāt Zatleram ir izaugsmes potenciāls. Presē ir minēti dažādi kandidāti, taču Latvijai ir grūti laiki, tāpēc jāsaglabā pēctecība, lai nemainītu valsts attīstības kursu. Izvēlēties citu kandidātu būtu kļūda, jo paies laiks, kamēr viņš iestrādāsies. Gatavu prezidentu no citas jomas paņemt nevarēsim, turklāt Zatlers ir paudis vēlmi turpināt darbu, un mums viņš ir jāatbalsta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas