Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Vizītē Latvijā ieradīsies Viņa Svētības Dalai Lamas vēstnieks Ziemeļeiropā

Sākot pildīt jaunā amata pienākumus, trešdien ar sešu dienu vizīti, Latvijā ieradīsies Viņa Svētības Dalai Lamas vēstnieks Lielbritānijā, Ziemeļeiropā, Baltijas valstīs un Polijā, Thubten Samdup kungs, informē Tibetas atbalsta biedrība.

Vēstniekam ir paredzētas vairākas oficiālas tikšanās ar Saeimas un Rīgas Domes deputātiem, inteliģences,  kultūras, NVO pārstāvjiem, žurnālistiem, Vēstnieks ir dibinājis un 17 gadus vadījis Kanādas Tibetas komiteju. Viņš ir bijis arī Tibetas trimdas parlamenta loceklis, pārstāvot Ziemeļamerikas tibetiešus, vadījis V.S. Dalai Lamas fondu un  organizējis vairākas veiksmīgas V.S. Dalai Lamas vizītes Kanādā.

“Divdesmit gadus strādājot ar Kanādas politiķiem un veidojot sabiedrības izpratni, esmu atklājis, ka lobisms un politiskās pārrunas pašas par sevi neatnesīs mieru Tibetā, kā arī citos pasaules konfliktu reģionos. Zināšanas ir jāpasniedz caur gudrību, jeb ievērojot ētikas pamatus, kuri ir svarīgāki par pašu interesi. Es patiesi ticu, ka ētiskas dzīvošanas pamatprincipi, ko sludina V.S. Dalai Lama radīs rezonansi indivīdos un viņu apkārtnēs. Gala rezultātā, šī pieeja veicinās konkrētas pārmaiņas pašā sabiedrībā,” uzskata Thubtens Samdups.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas