Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Vilks: Mūsu darbam jābūt vērstam uz valsts attīstības nodrošināšanu

Valdība ir pateikusi savu gala vārdu 2011.gada budžetu grozījumu sagatavošanā, un es ceru, ka ceturtdien arī parlaments atbildīgi akceptēs budžeta grozījumus un izmaiņas to pavadošajos likumos - tā pirmdien pēc valdības sēdes žurnālistiem sacīja finanšu ministrs Andris Vilks (Vienotība)."Esmu gandarīts, ka koalīcijas partneri spēja vienoties konstruktīvam darbam pie šiem grozījumiem un esmu pārliecināts, ka tāpat mēs spēsim vienoties turpmākam konstruktīvam darbam pie 2012.

gada valsts budžeta projekta," sacīja ministrs."Tagad mūsu darbam jābūt vērstam uz valsts attīstības nodrošināšanu, sagatavojot un pieņemot fiskāli atbildīgu un ilgtspējīgu nākamā gada valsts budžetu," uzsvēra A.Vilks.Jau ziņots, ka valdība pirmdien ārkārtas sēdē noraidīja visus opozīcijas priekšlikumus šā gada budžeta grozījumiem, kas iesniegti pirms budžeta izskatīšanas Saeimā otrajā galīgajā lasījumā. "Tie [opozīcijas priekšlikumi] nav pieņemami šajā brīdī. Ieklausīties tajos var, bet, ja mēs virzāmies uz deficīta līmeni, kādu Latvija gribētu sasniegt, tad, protams, nevaram papildus izmantot izdevumus veicinošus pasākumus," aģentūra BNS citēja A.Vilku.Saeimas budžeta komisija priekšlikumus sāks skatīt otrdien. Budžeta grozījumus Saeima plāno apstiprināt ceturtdien, 14.aprīlī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas