Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Uz piketu Vīķes-Freibergas aizstāvībai pie Lapsas mājas ierodas tikai žurnālisti un policija

Uz pirmdien pusdienas laikā iecerēto piketu pie žurnālista Lato Lapsas mitekļa bijušās Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas aizstāvībai tā arī neatnāca neviens dalībnieks, vēsta BNS. Noteiktajā laikā plkst.12 Indrānu ielā bija sapulcējušies apmēram desmit preses pārstāvji, kā arī ieradušās četras policijas ekipāžas.

Protesta akciju sasauca Rokas nost! iniciatīvas grupa, taču nav zināms, kādi cilvēki to veido. Presei nosūtītajā elektroniskajā vēstulē teikts, ka akcija nav izdevusies, jo, “tuvojoties protesta akcijas norises vietai, mūsu pārstāvji sadūrās ar nezināmām personām, kuras, izmantojot aktīvas „pārliecināšanas” metodes praktiski liedza viņiem doties uz norises vietu ar sagatavotajiem plakātiem rokās un paust savu pilsonisko viedokli”.

Sanākušie žurnālisti sprieda, ka domubiedru grupa "Rokas nost", kura it kā pārstāv eksprezidentes intereses, tomēr pārstāv Lato Lapsas intereses un kalpo kā reklāmas akcija jaunajai Lapsas grāmatai. Tā ir par V.Vīķi - Freibergu un iznāks tuvākajā laikā.

Pirmdienas vēlā vakarā Rokas Nost! pārstāve Zita Gorbejeva komentēja, ka tas ir apvainojoši, “ka Lapsa ar savu ķengu grāmatu kļuva par iemeslu, kāpēc mēs sākām rīkoties Tautas prezidentes labā”. Taču sīkāku informāciju, kas vēl veido domu grupu un cik plaša tā ir, nesniedza.

Kā informē BNS, pasākumā aktīvi piedalījās arī kāda Lato Lapsas kaimiņiene, kura ilgu laiku vēroja notiekošo, tad uzņēma fotogrāfijas ar sanākušajiem žurnālistiem un solījās tās nodot savam kaimiņam Lapsam.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas