Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Urbanovičs konsultē nacionālboļševiku Lindermanu

Dažas dienas pirms partijas Kustība 13.janvāris dibināšanas TV3 raidījuma Nekā personīga žurnālisti novēroja, ka Vladimirs Lindermans tiekas ar Saskaņas centra Saeimas frakcijas priekšsēdētāju Jāni Urbanoviču. Politiķis neslēpa, ka pamācījis jauno politiķi, kā dibināma partija.

"Viņš ir diezgan atraktīvs un es domāju, ka viņš ieviesīs zināmu asumu politiskajā līcī mūsu spektrā. Viņš varētu mums arī kādas balsis atņemt. Viņš apvieno zināmus ekstrēmus domubiedrus tādus pašus kā viņš. Labāk, ka viņi ir organizēti, nekā viņi ir neorganizēti," raidījumam teica J.Urbanovičs.

V.Lindermana partija darbu uzsāks pēc tam, kad to reģistrēs Uzņēmumu reģistrā, ja visi dokumenti atbildīs likuma prasībām. Ja V.Lindermans nokārtos pilsonības eksāmenu, tad varēs kandidēt Saeimas vēlēšanās, ko viņš ir arī apņēmies darīt, tika minēts raidījumā.

Pagājušajā nedēļas nogalē Ludzā bija ieradies nepieciešamais cilvēku skaits partijas dibināšanai -  200 cilvēku. Par V.Lindermana vietnieci tika ievēlēta Alīna Ļebedeva, kas plašāk pazīstama kā Neļķu Alīna. Viņa ar puķēm pie Brīvības pieminekļa savulaik mēģināja iepļaukāt Princi Čārlzu viņa vizītes laikā Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas