Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

TP deputāti neierodas uz svinībām par godu budžeta pieņemšanai

Tautas partijas (TP) deputāti bija vienīgā koalīcijas partija, kas neieradās uz nelielām svinībām par godu nākamā gada budžeta pieņemšanai otrdienas vakarā pēc Saeimas ārkārtas sēdes.

Kāds partijas ''Jaunais laiks'' (JL) frakcijas deputāts aģentūrai LETA pauda izbrīnu par to, ka TP ignorējusi pasākumu, bet vēlāk deputāti publiski teikuši, ka viņus aizvainojis, ka premjers deputātiem nav pateicis paldies par darbu budžeta pieņemšanā.

Otrdien pēc Saeimas ārkārtas sēdes JL deputāti "sametuši pa 20 latiem", lai ar glāzi šampanieša un vieglām uzkodām - augļiem un sieru - neformālā gaisotnē pateiktu paldies koalīcijas deputātiem par ieguldīto darbu un izpratni, pieņemot nākamā gada valsts budžetu.

Kāds JL deputāts aģentūrai LETA norādīja, ka pasākumu nevar dēvēt par svinībām, jo tādos ir bagātāk klāti galdi, bet šoreiz deputāti ir vēlējušies neformālā gaisotnē pateikt paldies.

TP frakcijas vadītāja Vineta Muižniece aģentūrai LETA atzina, ka "pamats svinēt un dzert šampanieti ir tikai pēc labi pavadīta darba, bet nākamā gada budžetu par tādu nevar uzskatīt".

Pilsoniskās savienības frakcijas deputāts Kārlis Šadurskis pasākumu bija apmeklējis un atzina, ka tajā valdošā atmosfēra esot bijusi "tāda, nekāda" un "bija zināms gandarījums, ka process ir beidzies". Šadurskis arī norādīja, ka šampanietis viņam nav ticis, jo bijis pie stūres, tādēļ izdzēris glāzi garšīga ūdens.

Līdz šim tradicionāli budžeta pieņemšana ir tikusi svinēta, taču parasti svinīgākos apstākļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas