Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Reizniece-Ozola par iespējamu premjerēšanu - pīle ažiotāžai

Minētā iespēja, ka ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) varētu kļūt par Ministru prezidenti pašreizējās premjerministres Laimdotas Straujumas (Vienotība) vietā, vērtējama kā "pīles palaišana" ažiotāžas radīšanai sabiedrībā, šodien žurnālistiem sacīja politiķe.

Reizniece-Ozola norādīja, ka Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) ir devusi skaidru atbalstu Straujumai un nezina, kam ir izdevīga šādas iespējas minēšana. Ministre par to nedomājot un koncentrējoties uz savu darbu.

Kā ziņots, parlamenta kuluāros izskanējis, ka ZZS ir ambīcijas drīzumā iegūt premjera krēslu, un šim amatam esot nolūkota pašreizējā ekonomikas ministre Reizniece-Ozola.

Arī atsevišķi ZZS politiķi neoficiāli pauduši uzskatu, ka gada laikā Latvijai būs jauns premjers, un politiskais spēks pieļauj iespēju šim amatam virzīt Reiznieci-Ozolu. Tāpat izskanējis aizsardzības ministra Raimonda Vējoņa (ZZS) kā iespējamā premjera amata kandidāta vārds, taču viņa izredzes esot krietni mazākas, ņemot vērā brīžiem uzplaiksnījušās domstarpības starp viņu un šajā politiskajā spēkā ietekmīgo Aivaru Lembergu (Latvijai un Ventspilij).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas