Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Nodokļu reformas diskusijas: Krīzi koalīcijā cer pārvarēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET PREMJER ! NEDRĪKST VISU LAIKU ATLIKT JAUTĀJUMU PAR TO KA VISIEM BARIKĀŽU DALĪBNIEKIEM IR JĀPIELIEK PENSIJAI TOS 75 LATUS ! PROTAMS TIKAI TIEM KURIEM IR APLIECĪBAS ! PADOMĀ PREMJER KA UZ TEVI SKATĀS ARĪ JAUNIEŠI ! TIE JAUNIEŠI KURI NESAPROT VAI ŠO ZEMI VIŅI GRIBĒS AIZSTĀVĒT !
nacionālais dzintarēns
n
no melošanas man pazūd mati, bet melošu arī turpmāk un teikšu , ka nekad neesmu melojis un man rūp latviešu intereses. Turklāt taukainam ģīmim piestāv pliks pauris
Esma Sajūsma
E
NEBALSOJIET! !!! !!!!!!!!!!!!! Politiskais brīnums i Latvijā, i ES ir ka pēc komunistu Padomijas sabrukuma turpina darboties ekstrēms sociālisms. Latviešu sensenā tradīcija piekopt savrup ekonomiku turpina tikt iznīcināta, un tauta tiek turpināti paklauta daudz dažādiem valsts financētiem atbalstiem. Līdzekļi tiek ievākti ar nodokiļu maksājumiem, un aizņēmumiem no ECB, kuru arī atmaksā nodokļu maksātāji. Tanī pašā laikā, Latvijas militāristi pieprasa lielu naude lielgabaliem, tankiem, un dažādiem spridzekļiem. Citiem vārdiem politiskie spēki gatavo (ar ASV un nato izpaligu) Latviju par ziemelaustrumu Eiropas Zionu. Nu esiet gudrāki: NEBALSOJIET par viltus valdību! !!! un neklasaties nato iesēdinātos Rīgas troļļos, kuru debīlisms nezin neko vairāk, ka visus kritiķus saukt par krieviem.
sēlis
s
Paskatieties uz šo siles biedru trekni barotaj`m sejām, kļūst skaidrs, ka vienīgais ko no viņiem var sagaidīt ir regulāra pašu algas paaugstināšana, valsts tiem nu noteikti nav pirmajā vietā!
Ēdelweiss
Ē
Latvijas politmafijas vecākie latvijas iznīcināšanas klani izveidojuši nelegitimu savu kloāku-koalīciju ( nezkāpēc nelieto latvisko-apvienība ) Zvērīgo Zagļu Savienība & Neonacistiskā Apvienība VL-TB/LNNK un Vienotība nekādigi nevar vienoties , kā vēl vairāk eskalēt tautas aplaupīšanu zem sociālo rupju maskas....
hei, trolli
h
ej ieskrieties, Putina sūkātāj
  • 1
  • 3
īpašuma nodoklis ir nenormāls
ī
Nekustamā īpašuma nodoklis Latvijā ir nenormāls. Ja reforma to nerisina, tad tai ir nulles vērtība.
fuck ZZS
f
Nodokļu reforma, kas veicinātu sociālo nevienlīdzību - kaut kas tik slims varēja ienākt prātā tikai Lembergam vai viņa rokaspuišiem.
Veselībai naudas nav!
V
Reforma paredz nopietnu nodokļu samazināšanu mazo algu un aplokšņu algu maksātājiem, bet veselības sistēmas finansēšanai naudas nav, nebija un tik drīz arī nebūs!
  • 1
  • 0
sociālā nevienlīdzība pieaugs
s
Ar saukļiem mazināt sociālo nevienlīdzību, ZZS reforma patiesībā palielinās nevienlīdzību starp strādājošajiem ar un bez bērniem (ģimenēm ar bērniem pa sliktu), kā arī palielinās nevienlīdzību starp turīgākajiem un mazāk turīgajiem pensionāriem!
  • 3
  • 0
mm
m
Bez progresīviem nodokļiem LV nav nākotnes kā valstij un tautai. Tik vienkārši!
progresīvi nodokļi un ēnu ekonomika
p
progresīvi nodokļi situācijā, kad valstī ir liela ēnu ekonomika, nozīmē ideālu pretīmnākšanu un vēl lielāku atbalstu aplokšņu algu maksātājiem un saņēmējiem. Savukārt legālajiem nodokļu maksātājiem tas nozīmē vēl lielāku konkurētspējas kritumu.
  • 1
  • 1
progresīvi nodokļi ir ceļš uz nabad
p
progresīvi nodokļi valstīs, kurās ir nepieciešama strauja ekonomikas attīstība, ir ceļš uz zemas pievienotās vērtības un zemu algu ekonomiku, kas patiesībā ir ceļš uz vienlīdzību kopīgā nabadzībā ar atsevišķiem izņēmumiem.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas