Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Neapmierināts ar partijas vadību, Pliners pamet Latvijas Krievu savienību

Rīgas domes deputāts, ilggadējais Latvijas Krieviju savienības (LKS) politiķis Jakovs Pliners pametis partijas rindas.

Politiķis ierakstā "Facebook" paziņoja, ka kopš 14.jūlija viņš vairs nav LKS biedrs. Plinera ieskatā, LKS vairs neesot tā partija, kāda tā bijusi iepriekš. Viņš esot mēģinājis partijā izrunāt problēmjautājumus, taču uzlabojumu neesot. "Vērsos pie LKS līdzpriekšsēdētāja Miroslava Mitrofanova, ka jūtos savējo vidū svešs. Nekādas reakcijas," norādīja Pliners.

Aiziešanu no LKS Pliners skaidro ar vairākiem iemesliem. Pirmais no tiem - neapmierinātība ar partijas vadību divu pēdējo gadu laikā, turklāt organizācijas vadību esot pārņēmuši partijas funkcionāri, kuri politiskajā spēkā esot vien neilgu laiku. Partijas vadība tikai sēžot sanāksmēs, bet reālas darbības izpaliekot.

Pliners jutis arī diskrimināciju vecuma dēļ. Netaisnīga un neskaidra viņam likusies arī 14.Saeimas vēlēšanu sarakstu veidošana.

Viņš pavēstīja, ka neilgā laikā sadarbību ar LKS pārtraukuši vairāki partijas darboņi. "Tagad es. Kurš būs nākamais?" retoriski vaicā Pliners.

Pliners bijis vairāku Saeimas sasaukumu deputāts, aktīvi darbojies tā dēvēto krievu skolu aizstāvju rindās. Pēc Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām kļuvis par galvaspilsētas domes deputātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas