Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts
Bijušais priekšsēdis Lauris Karlsons ir populārs Mērsraga novadā, par to liecina lielākais atbalsts vēlēšanās. Taču tas nebija pietiekams, lai varu saglabātu. Tagad kā jahtas kapteinis viņš daudz laika pavada jūrā

Mērsraga nedienās neviens neiejaucas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sabīne L
Velns parāvis,atvainojiet,tiešām jāsāk lamāties.Kapēc man vienmēr un visur,kur parādās Mērsraga vārds, jālasa šī cilvēka kroplīgie,analfabētiskie komentāri.Viens un tas pats,kļūdas un "bezsakars".Kaut vienu reizi ieliec kādu pierādījumu saviem izteikumiem,lai Mērsradznieki zin,par ko iet runa.
Sabīnei
S
Valsts amatpersonas deklarācija runā pati par sevi. Vienīgie ienākumi, kas tiek uzrādīti ir saņemti no Mērsraga pašvaldības, tātat viss pārējais, vai nu netiek uzrādīts (maksas izbraukumi ar kuģīti), vai arī nenotiek, un cilvēki tiek maldināti vien ar tukšiem ierakstiem socialajos tīklos. Tāpēc tagad, neirožu un pilnmēness ietekmē, ieraksti sociālajos tīklos top ar neapskužamu regularitāti.
  • 5
  • 7
es
e
viņs ir Mērsraga izmieklis! Man tikai viens jautājums ka var uzvilkt jūrnieka formu? nebūdams jūrnieks. Varbūt Lauri vēl policista formu uzvelc vai medmases. Palicis bez ienākumiem, un nu vērpj intrigas. Par vārdiem un darbiem kādreiz jāatbild.
Tu
T
Tu esi izsmiekls. Ko labu ar savu glupo komentāru Tu esi devis savam pagastam? Tev mugura ir ādas skafandrs,bet pēc cilvēka arī neliecies. Tad ko?
  • 9
  • 7
Kadrs
K
Lai nu kurš būtu čiepstējis!?. Divkosīgais baznīcēns ir palicis bez ienākumiem, un nu vērpj intrigas, neļaujot pašvaldībai konstruktīvi strādāt. Šiliņam gan jāņem vērā, ka tik mazā un tik nabadzīgā pagastā būt neitrālam ir nereāli. Labāk tad ir apsvērt visus + un -, kurš no "ļaunumiem" ir izdevīgāks (devīgāks) pašvaldībai, kurš rada mazāku ļaunumu, un ar to tad arī biedroties.
Palaima
P
Izskatás ka te kádam komentétájam sáp védars.
Brīt.
B
Te jau būtu jāsāk ar to,ka Budreika tika amatā tikai pateicoties balsu uzpirkšanai,tālāk Šiliņš tur tika,jo ir kā marionete,- kā grib tā viņu baksta,tā arī viņš dara,nevis neitrāls - bet bezmugurkalnieks. Ja arī Karlsons zaga,lai zog,zog un zags arī tagadējie un nākamie. Ja Saeima jau gribēja atlaist esošo vadību,tad tā arī bija jādara,savādāk,te vēl ilgi notiks bērnudārzs,kur divi bērneļi,šajā gadījumā divas koalīcijas nespēj sadalīt konfekti. Vieni par otru gudrāki. Ko vispār lien tur,kur nav saprašana par lietu kārtību.
Dina
D
Ak vēl - visvairāk mani aizkustina kristieši, kuri vēl aiz krusta aizsega šo visu dara. Pirmais jocīgais šķita, ka cilvēks, kurš socportālos reklamē privātos kuģīšu braucienus izrādās ir... zvejnieku ciematiņa mēris. Vai tad par mēru būt nav tāda vieta, kur tev ir jārada vide lai pārējie varētu strādāt? Pašam obligāti šajā nišā ir jāiestumj pēcpuse? Tad jau iznāk, ka tu to Mērsraga atšķelšanu nedariji DELJ Mērsraga un Mērsradzniekiem, bet DELJ SEVIS. Un ko par to saka tas Jēzus? Vārdu sakot liekulis un glimiķis. Pretīgi skatīties uz tādiem purniem.
Dina
D
Papētiju šito lietu. Pirmkārt tas negals ar Mersragu ir noticis dēļ šī attēlā redzamā kadra privātām ambīcijām. primitīvi sakot - grib zagt. Tāds man iespaids radās. Loti nesimpatisks iespaids radās. Priecājos, ka viņš ir nobīdīts, bet tikmēr kamēr mums nebūs centralizēta vara un Ulmanis neiecels pagastvečus ar rīkojumu no augšas, prasot stungru finanšu disciplīnu un neatļaujot iedzīvoties, tā arī ies. Pašreiz šādi kā šis attēlā redzamais uztver savu pagastu kā savu ķešu, kur var fenderēt naudu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas