Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Liepnieks: Ap Zatleru neveidojas komanda

Lai arī patlaban ir maz kas zināms par topošo eksprezidenta Valda Zatlera reformu partiju (ZRP), tomēr var secināt, ka komanda ap viņu neveidojas, norāda polittehnologs Jurģis Liepnieks.Viņš norādīja, ka Zatleram nav izdevies piesaistīt nedz reģionālos līderus, nedz kādā jomā atzītus profesionāļus, nedz kultūras darbiniekus.

Tas liecinot, ka ap viņu neveidojas komanda, tā vietā profesionāli cilvēki aktīvi izvairās no iesaistīšanās Zatlera projektā."Piekrituši, acīmredzot, ir jauni karjeristi, kuriem ir pilnīgi vienalga, kurā partijā viņi ir šodien un kurā - rīt, ja vien viņiem tiek solīti amati. Ja būtu profesionāli cilvēki, tad viņi noteikti parādītos un reformu partiju nevajadzētu saukt tieši par Zatlera reformu partiju. Vienīgais apsvērums, kāpēc izvēlēts tik pretenciozs un bezgaumīgs nosaukums, ir vēlme atšķirties no citām sīkpartijām. Droši vien no tiem uzvārdiem, kuri būs sarakstā, šī partija ne ar ko neatšķirsies un cilvēki nezinās, kura ir Zatlera partija. Lai varētu "izbraukt" uz Zatlera mirkļa popularitātes, ir nepieciešams nosaukumā iekļaut uzvārdu," sacīja Liepnieks.Viņš piebilda, ka dažādiem vēlētājiem ārkārtas vēlēšanās būs dažādi kritēriji - kāds balsos pret oligarhu retoriku, bet ļoti daudzi cilvēki vērtēs, kuras no partijām ir pildījušas savus solījumus, un kuras nē. Vēlētājiem būs svarīga partiju attieksme pret valsts ekonomiku, sociālajiem un nacionālajiem jautājumiem, teica Liepnieks.Kā ziņots, 23.jūlijā notiks ZRP dibināšanas kongress. Jaunajā politiskajā spēkā Zatlers plāno pulcēt septiņus līdz desmit tūkstošus biedru.Par savu vēlmi izstāties no "Jaunā laika" un "Vienotības" ir paziņojuši Saeimas deputāti Klāvs Olšteins un Guntars Galvanovskis, kuri arī ir apliecinājuši gatavību pievienoties ZRP. Par pievienošanos topošajam politiskajam spēkam paziņojis arī AS "Liepājas papīrs" prezidents, Liepājas domes deputāts kādreizējais LPP/LC reģionālais līderis Jānis Vilnītis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas