Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Lato Lapsa rakstīs grāmatu par Šleseru

Žurnālista Lato Lapsas uzmanības centrā tagad ir politiķis Ainārs Šlesers. Par viņu ir iecere uzrakstīt grāmatu, taču autors nevarēja pateikt, vai tā varētu iznākt līdz Saeimas vēlēšanām. A.Šlesers savā _twitter _vietnē L.Lapsam novēlējis “radošu iedvesmu manas biogrāfijas atspoguļošanā”.

Kā stāsta L.Lapsa, ideja rakstīt grāmatu par A.Šleseru ir ieceres līmenī, "kaut kas pamazām tiek vākts", bet šobrīd vēl nav ne nosaukuma, “ne kādas Šlesera kunga somiņas no labdarības izsoles”. Tomēr pēc dažām dienām internetā tiks atvērta mājas lapa slesers.lv.

Kā zināms, pēdējā L.Lapsas grāmata ir “Va(i)ras virtuve”, kas sabiedrībā izraisīja plašu rezonansi. Tā ir grāmata par eksprezidenti Vairu Vīķi – Freibergu, kura to nodēvēja par “ķengu grāmatu”. Plašāk tika apspriesta grāmatā minētā summa, cik V.Vīķe – Freiberga prezidentūras laikā tērēja friziera pakalpojumiem. Nosaukumu grāmatai meklēja konkursā, pirmajai vietai piesolot eksprezidentes sarkano somiņu, kas savulaik tika nodota izsolei. "Va(i)ras virtuvi" izdos arī krievu valodā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas