Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Lapsa rakstīs arī par Ēlerti, ja viņa pretendēs uz prezidenta amatu

Grāmatas "Šofera dēls Minhauzens" autors Lato Lapsa trešdien prezentācijā atzina, ka viņam simpātisks nešķiet neviens no Latvijas politiskajiem spēkiem. Nākamā grāmata varētu tapt par Sarmīti Ēlerti, ja Vienotībai labi veiksies vēlēšanās un viņa centīsies pretendēt uz Valsts prezidentes posteni.

VIDEO: Lapsa: par bērnību rakstu, jo Šlesers rīkojas pretēji sludinātajām ģimenes vērtībām

Autors izteica pateicību "Par labu Latviju!" reklāmas kampaņas veidotājam Ērikam Stendzeniekam, kurš esot pierunājis A.Šleseru sasaukt ārkārtas preses konferenci grāmatas sakarā, tādējādi apgādājot grāmatu ar bezmaksas reklāmu.

Ārkārtas preses konferenci, kuru 7.spetembrī sasauca Ainārs Šlesers, L.Lapsa nodēvēja par Ē.Stendzenieka sarīkotu cirku, kurš lieliski izreklamējis grāmatu "Šofera dēls Minhauzens". Iespējams, tādēļ, ka grāmatai nākšoties drukāt otro tirāžu. Šādi radušos papildienākumus L.Lapsa solīja ziedot kādai kaķu patversmei.

Savukārt uz jautājumu, vai viņam ir solīta nauda, lai grāmatu izdotu pēc vēlēšanām, L.Lapsa atbildēja: "Jūs šo jautājumu varat uzdot Stendzenieka kungam. Ja Stendzenieka kungs atcerēsies šādu sarunu pirms vairākiem mēnešiem, un to summu, par kuru viņam labpatika runāt, un to adresi, uz kuru es viņu ar šo summu aizsūtīju, tad viņš jums to pastāstīs. Bet es pieļauju, ka tie ir cilvēki, kuriem atmiņa uz nepatīkamām lietām ir vāja. Es nestaigāju apkārt ar diktofonu." Savukārt jautāts, kādu summu Ē.Stendzenieks varētu būt 'aizmirsis", L.Lapsa vien pakratīja galvu, un teica: "Pieļauju, ka Šlesera kungam šķiet, ka Latvija ir pilna viegli pērkamu cilvēku."

Uz grāmatas prezentāciju bija aicināts arī A.Šlesers, kurš gan nebija ieradies. Prezentācijas rīkotāji bija viņam sagādājuši sīpolu un salveti – tos L.Lapsa nosauca par A.Šleseram nepieciešamajiem atribūtiem, ja viņš vēlētos uz vietas pabirdināt asaras.

Atbildot uz pārmetumiem, ka A.Šlesers nebūtu jātiesā par tēva grēkiem, tādēļ tos nebūtu vajadzējis aprakstīt, L.Lapsa norādīja, ka politiķa bērnībai grāmatā pievērsts salīdzinoši maz uzmanības, bet patiesībā tā esot par A.Šlesera vēlāko gadu darbībām. Viņaprāt, kaut gan A.Šlesers neesot vainīgs pie sava tēva grēkiem, viņš esot savu tēvu nodevis, cenšoties viņu noliegt un nomainot uzvārdu, un būtu kritizējams par to.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas