Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Ķīļa līdzšinējo darbu pozitīvi vērtē 34% Latvijas iedzīvotāju

Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem viedoklis par izglītības un zinātnes ministra Roberta Ķīļa līdzšinējo darbu nav viennozīmīgs. To atklāj pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu 900 sekundes augusta beigās veiktais pētījums.

Trešā daļa (34%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju izglītības un zinātnes ministra Roberta Ķīļa līdzšinējo darbu vērtē pozitīvi (5% - ļoti pozitīvi; 29% - drīzāk pozitīvi).

Arī pretējās domās ir trešā daļa (33%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem, kuru viedoklis par izglītības un zinātnes ministra Roberta Ķīļa līdzšinējo darbu ir negatīvs (8% - ļoti negatīvi; 25% - drīzāk negatīvi).

Savukārt, trešajai daļai (33%) Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem nav konkrēta viedokļa par izglītības un zinātnes ministra Roberta Ķīļa līdzšinējo darbu.

Aptauju pētījumu aģentūra TNS veica sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu 900 sekundes laikā no 2012.gada 27.augusta līdz 29.augustam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 600 ekonomiski aktīvos Latvijas iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas