Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis
Vienotības priekšsēdētājs Andris Piebalgs uzskata, ka ar vēlēšanām iniciatīvai izveidot izmeklēšanas komisiju nav nekāda sakara

Grib vērtēt oligarhu sarunas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nebūsiet taču tik naivi,
N
ka domāsiet, ka Straume no oligarhu lietas ne bū, ne bē nesaprata, un tāpēc to aizvēra. Drīzāk tur ieradās, lai aizvērtu. Kaut vai Kalnmeijera melu dēļ, ka -lūk- ''Ir'' esot publicējis līdz šim ''nebijušus'''dokumentus. Ja kāds ir pie pilna prāta, tas tūlīt saprata, no kuras muižas vējš pūš. Es negribētu šo meļu vietā būt, jo viņus ķers briesmīgs Dieva sods, jo Dievs šo pasauli TAISNĪBĀ un PATIESĪBĀ vada.
Nevar jau zināt,
N
kā jaunie juristi skoloti tiek. Ja Lemberga metodēm, tad tie tie paši VECIE juristi iznāks.
Lieta
L
jādod vērtēt jaunajiem un topošajiem juristiem.Nost ar izmeklētāju tēlojošām komisijām,ar viņu neizprotamo gribēšanu un ieinteresētību veikt izmeklēšanu.Tas liekas aizdomīgi.Vai bija jēga veidot komisiju par maksimas sabrukšanu?Kur tas tagadējās komisijas slēdziens varētu būt tai līdzīgs.Ja tu mājās paņem sievas somu rokās un sieva uztraukumā saka,ka pati to somu noliks vietā,vai arī somas vietā it mobilais telefons,tad tas rada aizdomas.Vai arī ar vecāku sindromu apveltīti,kur tauta,priekš viņu saprašanas,ir bērna prātā.
Viss
V
ir iespējams,ka lauva māca aitām pavārmākslu,ka kaza sargā kāpostlauku.Sistēmas iekšienē viss ir pakārtots pašai sistēmai,kur tikai neatkarīgs no sistēmas var to novērot un regulēt(ja ir dota piekļuves atļauja).
  • 3
  • 0
Zombijs
Z
Vai tad jaunie nav vēl rijīgāki par veciem?
  • 2
  • 3
Elijah
E
Muļķības! Zaķis ir ZZS, SC un Lemberga radīts un sponsorēts mīts. Kas gan ir zaķis pret valsts nozadzēju bandu? Pat ne adata siena kaudzē. Tikai naivais un muļķis uz šī āķa uzķeras.
Toms
T
Ja grib izķert žurkas, tas jādara visā klētī un vēl apkārt tai. Nepietiek ja to dara vienā apcirknī. Arī še ne tikai dūklāvi jāpārbauda, bet visi zaķi un citi no visām kompānijām. Taču to nevar izdarīt jo tikai viņi paši ir pie varas.
Jautājums - kas ir žurkas?
J
Vai visi tomi vai visi dūklavi vai visi zaķi? Un, vai viņi PAŠI SEVI ķers?
  • 4
  • 1
lauki
l
Nožēlojami, ka joprojām Saeimā ir deputāti, kuri jebkuru sev nepatīkamu priekšlikumu, kā to dara Brigmanis (ZZS), nosauc par priekšvēlēšanu kampaņas elementu. Tikpat labi priekšlikuma autoru un par viņu balsojošos būtu nodēvēt par idiotiem. Ja tas ir vienīgais arguments, kāpēc Piebalga priekšlikumu būtu jānopeļ, jāsecina, ka Brigmanis zaudējis formu.
ansis
a
Līdz šim parlamentārās komisijas taustāmus rezultātus nav guvušas apm. 95% gadījumos! Izmeklējot iespējamos pārkāpumus darbojas ļoti ilgi un jautājumi šajā laikā zaudē aktualitāti un iespējamās aizdomīgās politiskās personas paspēj sakārtot lietas sev vēlami.Valstī ir tiesību sargājošās institūcijas un laiks viņām izmeklēt(atkārtoti) šo oligarhu jautājumu jo izskatās ka ir atklājušies jauni fakti noklausīšanas lietā un juridiski var turpināt izmeklēt.KNAB jaunajam vadītājam būs iespēja parādīt savas iestādes darbību jaunā gaisotnē
to asnis
t
Ne TIKAI 95%. Lemberga lieta, lai gan uz tūkstošiem lapām, nav devusi 99,9% TAUSTĀMUS REZULTĀTUS, un lielais mahinators un bļedis joprojām uz brīvām kājām, un pat prezidentos taisās!
  • 5
  • 1
Diemžēl
D
JAUNA gaisotne ir iespējama tikai tur, kur VECĀ izmēzta. Cik zināms KNABĀ palikusi tikai vecā - lemberķiskā gaisotne, un būtu visai naivi cerēt, ka tā kļūs kaut nedaudz tiklāka. Reizēm liekas, ka jaunā šefa eksaltētais uznāciens vien tāda lēta vodeviļa izrādīsies. Kaut vai tāpēc, ka ilgi MARINĒTĀ oligarhu lieta pēkšņi izrādījās kapeiku vērta. Nebūtu Latvijā IR, oligarhu bļedām un nahujiem ne vārna pakaļ nedziedātu.
  • 7
  • 1
Andrejs
A
Nē, ir devušas, paskat Latvijas ceļa "paraugbiedrs", Latvenergo komisijas vadītājs Panteļējevs, tagad Čakšas padomnieks, pirms tam Aizsardzības Ministrijas Parlamentārais sekretārs...
  • 9
  • 1
gribi
g
http://lostworlds.lv/go.php?1139587002
Odrija
O
Lasot komentārus, rodas iespaids, ka valstī ir tādi spēki, kas grib padarīt oligarhu sarunas par nebijušām, un pašus oligarhus par fikciju.
Latvietis
L
Zaķa un Āboltiņas mandātus mēs nākamgad pārvēlēsim. Dubultā. Tagad zinām kādas zaļas cūkas valsti valda.
ZZS
Z
Prese pieder mums. Un KP.
Par kādu preses brīvību viņi runā
P
Vienam grupējumam piederošs izdevums kļuva par otram grupējumam piederošu izdevumu ar attiecīgu kursa maiņu.
Lembergs
L
Kas gan ir Citadele pret manu muižu? Vien atejas bedre. Ja nevar to ar galvu saprast, var ar dorsu mēģināt. Priekš atejas bedres tā noderēs.
Truksnis un Blaua
T
Interesanti būtu paklausīties arī sīkākas sarunas. Piemēram, kā Jūrmalas mērs Truksnis (ZZS) un Blaua (Vienotība) vienojās par speciālas komitejas (siles) izveidošanu, no kuras 3 gadus par neko nedarīšanu krietnu algu saņēma Blaua.
Aivars
A
Tu tikai bļeda, man padirš! Pizda nahuj no ZZS un V atradusies!
  • 4
  • 5
zp Nikolajs
z
Vienotība ir vienīgā, ko neizdevās uzpirkt. Tad nu pēc Aivarsa pavēles tā jānoēd bez sāls, citādi tankus neizdosies ievest. Lai gan Rīga, Ventspils, Rēzekne, Daugavpils jau mūsējās.
Kā - no kā tad?
K
No kretīnisma.
  • 3
  • 3
Raimonds >> to Nikolajs
R
Un kā tad Raimonds kļuva par valsts prezidentu?
  • 12
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas