Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Fotoradaru konkursā noteikts uzvarētājs

Otrdien Iekšlietu ministrijas slēgtajā konkursā par 160 stacionāro fotoradaru piegādi par uzvarētāju atzīta personu apvienība A/S Vitronic Baltica, VITRONIC Dr.-Ing.Stein Bilverarbeitungssysteme GmbH un SIA Komeccentrs DATI grupa, portālu _Diena.lv _informēja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele.

Piedāvājumus bija iesnieguši pieci pretendenti: A/S Inkomerc Holding, SIA Nameks, SIA ARMGATE, SIA BMS Tehnoloģija, A/S Vitronic Baltica, VITRONIC Dr.-Ing.Stein Bilverarbeitungssysteme GmbH, SIA Komeccentrs DATI grupa, A/S ALARMTEC un pilnsabiedrība Fima Group.

No piedāvājumiem ministrija akceptēja izdevīgāko finanšu piedāvājumu - zemāko procentu no soda naudām, kas saņemtas valsts budžetā, skaidroja G.Skrebele.

Pēc uzvarētāja noteikšanas konkursā Iekšlietu ministrija tālāk virzīs Ministru kabineta noteikumus, kas izstrādāti saskaņā ar Ceļu satiksmes likumā noteikto deleģējumu.

Izskatīšanai Valsts sekretāru sanāksmē jau iesniegts Informatīvais ziņojums par plānotajiem organizatoriskajiem un tiesiskajiem pasākumiem, kas tiks veikti, lai nodrošinātu automātisko ātruma mērierīču efektīvu darbību, kā arī paredzamo ceļu satiksmes uzraudzības jomā iesaistīto personālresursu atslogošanu automātisko ātruma mērierīču darbības rezultātā.

Sagatavots arī Ministru kabineta noteikumu projekta „Samaksas kārtība komersantam par pakalpojuma sniegšanu – pārkāpuma ceļu satiksmē fiksēšanu ar tehniskajiem līdzekļiem, neapturot transportlīdzekli” sākotnējās ietekmes novērtējuma ziņojums.

Jau ziņots, ka jaunie radari uz ceļiem varētu parādīties jau gada beigās. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas