Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Dombrovskis savai biroja vadītājai izsaka rakstisku piezīmi

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) savai biroja vadītājai Olitai Augustovskai izteicis rakstisku piezīmi, aģentūrai LETA apstiprināja premjera preses sekretāre Līga Krapāne.

Piezīme izteikta saistībā ar viņas saraksti ar Rīgas pilsētas izpilddirektoru Juri Radzeviču (LPP/LC) par protestētājiem tā dēvētajā telšu pilsētiņā iepretim Ministru kabinetam.

LETA jau ziņoja, ka valdības vadītājs iepriekš solīja vērtēt savas biroja vadītājas rīcību, ja apstiprināsies, ka viņa pārkāpusi doto mandātu sarunai ar Rīgas domes pārstāvjiem par tālāko rīcību saistībā ar "telšu pilsētiņas" iemītniekiem.

Dombrovskis iepriekš uzsvēra, ka Augustovskai bija jārunā ar Rīgas domes pārstāvjiem tikai par tiem jautājumiem, kas bija minēti premjera biroja oficiāli nosūtītajā vēstulē pašvaldībai, proti, par sociālo dienestu iesaisti "telšu pilsētiņas" iemītnieku situācijas risināšanā.

Savukārt publiskajā telpā parādījās sarakste starp Radzeviču un Augustovsku, kas liecināja, ka premjera biroja vadītāja vēlējusies izdzenāt "telšu pilsētiņas" protestētājus.

Radzevičs pēc tam norādīja, ka saruna ar premjera biroja vadītāju notikusi un tās gaitā runāts par to, ka piketu pie valdības ēkas vajadzētu pārtraukt ar radikālākām metodēm. Savus vārdus izpilddirektors varot apstiprināt ar saņemtajām īsziņām.

Par piketa pārtraukšanu ar radikālākām metodēm saruna starp Radzeviču un Augustovsku notikusi 21.decembrī plkst.10.03, bet pēc tam sazināšanās notikusi ar īsziņu palīdzību.

Vienā no īsziņām Augustovska jautā, cikos pašvaldība plāno sākt rīkoties, savukārt citā īsziņā rakstīts: "Ne vārda par to, ko runājām mutiski." Vēlāk vienā īsziņā tiek atzīts, ka bijis plānots iesaistīt Valsts policiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas