Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Cer, ka SC reakcija paliks parlamentāro diskusiju ietvaros, nevis ielu aktivitātēs

"Es ceru, ka Saskaņas centra reakcija paliks parlamentāro diskusiju ietvaros, nevis ielu aktivitātēs," tā par Nila Ušakova (SC) aicinājumu iedzīvotājiem nosūtīt vēstuli Valsts prezidentam Andrim Bērziņam, lūdzot viņu atbalstīt SC iekļaušanu koalīcijā, sacīja politologs Juris Rozenvalds.

J.Rozenvalds aicināja nošķirt SC no Vladimira Lindermana aktivitātēm, jo V.Lindermans nav SC biedrs. "Ja runājam par valdību, šeit ir jānošķir divas lietas – parlamentāro praksi un to, kas notiek ielās. Es, protams, ceru, ka šie jautājumi netiks risināti uz ielām," pauda politologs.

N.Ušakova aicinājumu J.Rozenvalds vērtē kā normālu demokrātiska procesa sastāvdaļu. "Viņi šādi mēģina ietekmēt prezidenta viedokli un, ja vien nav aicinājumi uz masu nemieriem, tad neko kriminālu es šeit nesaskatu," uzskata J.Roznevalds.

Politologs kritizēja lielas daļas Saeimā ievēlēto latviešu politiķu, galvenokārt Vienotības rīcību. "Valdis Dombrovskis paziņojis, ka nekāda etniskā nodalījuma nav bijis. Tomēr šāda rīcība ir iekāpšana vecajās etniskās politikas kurpēs," pauda J.Rozenvalds un piebilda, ka šīs vēlēšanas bijusi iespēja pārkāpt tai robežai, kas tika uzbūvēta pēdējo 20 gadu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas