Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Carnikavā opozīcija mēģina panākt savu, pametot domes sēdi

Izmantojot situāciju, kad viens no koalīcijas deputātiem nebija ieradies uz Carnikavas novada domes sēdi, opozīcija trešdien panāca sēdes pārtraukšanu, izejot no zāles, kā arī neieradās uz izsludināto domes sēdi nākamajā rītā, piektdien vēsta laikraksts Diena.Apzinoties, ka reiz jau veiktā pašvaldības vadītājas nomaiņa varētu atkārtoti neizdoties, opozīcija tomēr mēģina panākt sev vēlamu rezultātu un izvirzījusi prasības domes priekšsēdētājai Daigai Jurēvicai (LZS).

Nākamā sēde notiks augusta sākumā. Pati priekšsēdētāja uzskata, ka taisnība ir viņas pusē, un neplāno savu viedokli vairākos jautājumos mainīt. "Ja deputātiem neiedod kāroto bonbongu, tad tā arī notiek," ironizēja Jurēvica.Carnikavas domes pašreizējā koalīcijā ir astoņi deputāti, opozīcijā - septiņi. Pērnā gada decembrī uz mēnesi opozīcijai izdevās gāzt Jurēvicu un ievēlēt Reģionu alianses pārstāvi Imantu Krastiņu, taču jau janvārī vadība mainījās vēlreiz un Jurēvica amatā atgriezās. Tagad opozīcijas paziņojumu par neapmierinātību ar domes vadību atkal parakstījis Krastiņš, taču viņš Dienai atzina, ka diez vai izdosies panākt varas maiņu vēlreiz. Viņš arī noliedza Dienas pieņēmumu, ka domes sēžu bloķēšanas mērķis būtu tās atlaišana, ko varētu rosināt Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, ja pašvaldības darbs būtu paralizēts ilgāku laiku.Visu rakstu lasiet laikraksta Diena piektdienas, 22.jūlija, numurā!

Top komentāri

Ha-ha
H
Jurēvicai nav miera... Jau sākas priekšvēlēšanu cīņa. Laikam jau ļoti nedroši jūtās, ka atkal melo uz katra stūra, kur vien tiek uzklausīta. Bet viņas pozīcijas Carnikavā ir stipri vājinājušās un to viņa labi saprot, tāpēc tik histēriska uzvedība...:(
sieviete
s
nu vīrieši ... Jūs tak šākajat naudiņu...par kuru es kā sieviete labāk saceltu skaistuma salonus......
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas