Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Borovkovs balsos "par mazāko ļaunumu", balsi atdos par VL-TB/LNNK

Jurists Aivars Borovkovs uzskata, ka neviena no partijām, kas startēs 11.Seimas ārkārtas vēlēšanās, nedomā tālāk par 17.septembri un par valsti."Jāsāk ar to, ka arī šīs ārkārtas vēlēšanas uzrāda to maksimāli kretīnisko situāciju, ka starp pieciem cilvēkiem ir sešas partijas. Ja man būtu vara, es ar likumu noteiktu, ka nedrīkst būt vairāk par divām trim! Lai kā arī būtu, es uzskatu, ka neviena no partijām - vienalga, kurā «galā», - nedomā tālāk par 17.

septembri un nedomā par valsti," komentārā Dienai pauž A.Borovkovs.Tādēļ viņš balsos "par mazāko ļaunumu". "Šajā gadījumā savu balsi principa dēļ atdošu - ja vien viņi kaut ko nepamanīsies savārīt - par Visu Latvijai!. Tur vismaz ir iespēja, ka nākotnē izveidosies skaidra platforma. Pašlaik tādas vēl nav, bet ir cerība. Kad pēc iepriekšējām vēlēšanām viņi žēlojās, ka nav ņemti koalīcijās, es viņiem teicu: paldies dievam! Tā ir jūsu veiksme!"Viņaprāt, ekonomiskā programma visveselīgākā ir Saskaņas centram, "tomēr man latviešu valodas, okupācijas jautājums ir pārāk būtisks, lai balsotu par SC". "Savukārt Vienotība man nav pieņemama sava absolūtā kosmopolītisma dēļ. Savukārt ar ZZS ir tā, ka viņiem tā brūk virsū, vainojot par visu, ka zināma vēlētāju daļa par viņiem var atdot balsi, ja tā var teikt, aiz žēluma," komentēja A.Borovkovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas