Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Baltijas forumā spriedīs par jaunām iespējām Eiropas un Krievijas attiecībās

Šonedēļ 28. un 29.maijā Jūrmalā notiekošā gadskārtējā Baltijas foruma laikā eksperti no Eiropas Savienības, ASV un Krievijas diskutēs par pēckrīzes jaunajiem globālajiem un reģionālajiem izaicinājumu, kā arī Eiropas un Krievijas jaunajām attiecību iespējām Baltijas jūras reģionā.

Kā informē Baltijas foruma direktors Aleksandrs Vasiļjevs, šogad konferencē, kura notiks Jūrmalas viesnīcā Baltic Beach Hotel, solījuši piedalīties bijušais ASV valsts sekretārs vietnieks Ričards Bērts, bijušais ASV senators Garijs Harts, Mūsdienu attīstības institūta valdes priekšsēdētājs Igors Jurgens, centra ES – Krievija direktors Freizers Kamerons, NATO Jaunās stratēģijas ekspertu grupas loceklis vēstnieks Hanss Frīdrihs fon Plocs un citi.

Kā allaž, arī šajā Baltijas forumā līdzdarbosies Saskaņas līderis un Saeimas deputāts Jānis Urbanovičs, jo viņš ir arī Baltijas foruma prezidents.

Sestdien Baltijas foruma konferences ietvaros Jūrmalā notiks globālā politikas foruma Jaroslavļa – 2010 sesijas Reģionālās sistēmas globālajā drošībā ievadtikšanās, kurā tās dalībnieki apspriedīs darba kārtību un galvenās problēmas, par kurām diskutēs forumā Jaroslavļa – 2010 šogad septembrī Krievijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas