Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

KPV LV samazina valdes locekļu skaitu un palielina tās pilnvaras uz gadu

Partija KPV LV sestdien biedru sapulcē nolēma samazināt valdes locekļu skaitu līdz pieciem, kā arī tika noteikts, ka valde ievēlēs Ētikas komisiju un Revīzijas komisiju.

Partijas sanāksmē tika norādīts, ka izmaiņas par tiesībām ievēlēt Ētikas un Revīzijas komisijas tiek veiktas uz gadu, jo biedru sapulcē pēc gada būs iespējams spriest par citādāku grozījumu veikšanu. Grozījumi veikti, lai nepieļautu jau piedzīvota precedenta atkārtošanos, kad šīs komisijas to darba laikā kļuva lemt nespējīgas, jo tās atstāja vairāki to locekļi.

KPV LV biedru sapulcē par šo jautājumu raisījās debates, daļai klātesošo paužot iebildumus, ka tiesības ievēlēt šīs institūcijas no biedru sapulces nonāks valdes pārziņā. Tomēr balsojumā šī ideja saņēma 139 balsis, savukārt pret bija 57 biedri.

Attiecīgajā balsojumā šos 139 par balsotājus veidoja 75 klātesošie, savukārt 64 balsis bija valdei vai partijas priekšsēdētājam Artusam Kaimiņam deleģētās balsis no tiem, kam nebija iespējas ierasties sanāksmē.

Uz KPV LV biedru kopsapulci klātienē šodien ieradušies 177 biedri, savukārt valdes locekļiem iesniegti iepriekš minētie 64 pilnvarojumi. Līdz ar to sanāksmei ir kvorums ar vismaz 241 balsi, norādīja sapulces vadītājs.

Partijai pašlaik ir 420 biedri, tāpēc kvorumu veido 211 biedri.

KPV LV šodien notiek biedru sapulce, kurā tiek spriests arī par gatavošanos pašvaldību vēlēšanām un partijas institūciju pārstāvji sniedz atskaites par aktuālo informāciju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas