Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Trīs sievietes teju stundu pavada iesprostotas Liepājas slimnīcas liftā

Pirmdien kādas trīs sievietes Liepājas Reģionālās slimnīcas modernizētajā liftā iesprostotas pavadījušas gandrīz stundu, ziņo portāls irliepaja.lv.

Vienai no sievietēm pirmdien plkst. 10 bija paredzēta rehabilitējošā vingrošana slimnīcas 7.stāvā. Kopā ar citiem pasažieriem uzbraukusi līdz 5.stāvam, kur daži cilvēki izkāpuši, un tālāk kopā ar divām medicīnas darbiniecēm vēlējās braukt uz 7.stāvu, taču lifts "iesprūdis". Sievietes sākušas spiest pogas, ar kurām var izsaukt meistarus, taču ilgu laiku nav bijis nekādas reakcijas. Tikai pēc 30 minūtēm liftā parādījusies informācija, ka meistars strādā, ziņo reģionālais medijs.

No lifta sieviete vieglā šokā izkāpusi tikai plkst. 10.50. Ārstnieciskās vingrošanas seanss sievietei vairs nebija ne prātā, bet nācies izmērīt asinsspiedienu. Ilgstoši meklējot šādu iespēju, paciente tikusi nosūtīta no viena kabineta uz otru, bet, neskatoties uz vairākkārtējiem lūgumiem, tā arī neviens to nav izdarījis, vēsta portāls.

Uzņēmuma Latvijas lifts – Šindlers projektu vadītāja Inta Teilone vēl nevarēja  sniegt sīkākus paskaidrojumus par konkrēto gadījumu un konkrēto liftu. Pēc viņas sacītā, liftu modernizācija nozīmējot to pašu, ko vecam rumpim pielikt jaunas kājas, vai arī otrādi. Vajadzīgs laiks, lai viss sastrādātos, bet pārbaudīt visu var tikai reālos apstākļos. Šiem liftiem standarta durvju platums ir viens metrs, bet Liepājas slimnīcā – metrs un divdesmit centimetri.

Portāls iepriekš jau ziņoja, ka augustā pabeigta Liepājas Reģionās slimnīcas pirmo sešu liftu rekonstrukcija. Liftu nomaiņas kopējās izmaksas ir 462 350 latu. Slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase pavēstīja, ka, turpinot īstenot slimnīcas rekonstrukcijas pirmo kārtu, janvārī LRS sāka nomainīt vecos, savu laiku nokalpojušos liftus, kā arī to priekštelpu veco durvju vietā uzstādītas ugunsdrošības noteikumiem atbilstošas automātiskās durvis un izremontētas liftu halles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas