Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Pirmo reizi inficēšanās ar Covid-19 konstatēta Ludzas novadā

Pirmo reizi inficēšanās ar Covid-19 konstatēta Ludzas novadā, līdz ar to aktīvi infekcijas gadījumi pašlaik ir kopumā 53 pašvaldībās, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

Aizvadītajā diennaktī kopumā reģistrēti divi jauni Covid-19 slimnieki. Viens Ludzas novadā un viens Rīgā, kur līdz ar to pašreiz ir 109 Covid-19 inficētie. 

Viens inficētais ir vecuma grupā 20-29 gadi, bet otrs vecuma grupā - 70 un vairāk.

Līdz ar to aktīvas saslimšanas ir reģistrētas Ludzas, Ciblas, Alūksnes, Amatas, Ādažu, Babītes, Bauskas, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Durbes, Garkalnes, Grobiņas, Ikšķiles, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Jēkabpils, Mazsalacas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Priekuļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Sējas, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas un Vecpiebalgas novados, kā arī Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rīgā.

Kā vēstīts, aizvadītajā diennaktī, veicot kopumā 1125 Covid-19 testus, atklāti divi jauni inficēšanās gadījumi.

Latvijā kopumā līdz šim veikti 117 660 izmeklējumi, saslimušas 1088 personas, bet uz 5.jūniju bija izveseļojies 781 cilvēks.

Līdz šim kopumā miruši 25 Covid-19 pacienti.

Pēdējās diennakts laikā nav stacionētu pacientu ar Covid-19. Kopā stacionāros ārstējas 11 pacienti - septiņi ar vidēji smagu, bet četri ar smagu slimības gaitu. Kopā no stacionāra līdz šim izrakstīti 166 Covid-19 slimnieki.

Top komentāri

jautājums
j
Izraēlas valdība, gatavojoties otrajam epidēmijas vilnim, ir atklājusi sejas masku ražotni, kas spēs saražot dažus miljonus masku mēnesī. Ko ir darījusi Latvijas valdība?
Suriv
S
Jautājums spkc cik liela ir aisberga neredzamā daļa jo skaidrs ka kaut kur inficēties var - veikals, gads, slimnīcā vai kāds cits čupošanās paveids?
ir tā
i
Kåds norauj gripu,plaušu karsoni vai vēl kaut ko līdzīgu,tå statistikai Covid jau klåt.Labi,ka cilvēki såk apjēgt,ka tas viss ir viena liela afēra pret cilvēci,uz kå rēķina var iedzīvoties bagåtībås.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas