Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nepiegādātu vakcīnu dēļ Madonas vakcinācijas centrā gaidāmajās brīvdienās nevarēs saņemt poti pret Covid-19

Organizatoriska pārpratuma dēļ Madonas vakcinācijas centram nav piegādātas vakcīnas pret Covid-19, līdz ar to iedzīvotāju potēšana šajā centrā gaidāmajās brīvdienās nevarēs notikt, aģentūra LETA uzzināja Nacionālā veselības dienesta Vakcinācijas projekta nodaļā.

Kopumā vakcīnu piegāde centriem tiekot plānota līdz ar gala lēmumu par konkrētu centru darbību, tomēr, kā atzīmē Vakcinācijas projekta nodaļā, turpmāk centri strādās daudz regulārāk un ar noteiktu plānoto vakcinācijas jaudu.

Šajā gadījumā ar vienu no nedēļas nogalē atvērt plānotajiem 28 centriem esot radies pārpratums no vakcinācijas procesa organizēšanas un vakcīnu piegādes puses, kas rezultējies nepieciešamībā vakcinēties gribētāju pierakstus Madonas centrā pārcelt.

"Paldies vakcinācijas veicējam, kas atcēla 20 veiktos pierakstus, apzvanīja iedzīvotājus. Pēc vakcīnu pieprasīšanas jaunnedēļ Madonas vakcinācijas centrs saņems vakcīnas un varēs nodrošināt vakcināciju tuvāk nedēļas otrajai pusei," skaidro Vakcinācijas projekta nodaļā.

Jau ziņots, ka no 1.maija līdz 4.maijam 16 liela mēroga vakcinācijas centros tiks vakcinēti prioritāro grupu iedzīvotāji, kuri iepriekš būs izvēlējušies sev ērtāko laiku un vietu šajos centros caur vietni "manavakcina.lv".

Vakcinācija notiks ar Pfizer/BioNTech un Moderna vakcīnām. Tie iedzīvotāji, kuri iepriekš ērtību dēļ pieteikušies vakcinācijai pa tālruni 8989, tiek aicināti zvanīt pa bezmaksas informatīvo vakcinācijas tālruni 8989, lai ar operatoru palīdzību izvēlētos konkrēto vakcinācijas vietu un konkrētu laiku.

Rīgā būs atvērti četri vakcinācijas centri - Ķīpsalas hallē, "ATTA" centrā, Rīgas Centrāltirgus gastronomijas paviljonā un Kongresu namā. Tikmēr Cēsīs vakcinācijas punkts būs atvērts bijušā veikala "Super Netto" telpās, Valmierā - kultūras centrā, Rēzeknē - Latgales vēstniecībā "Gors", Daugavpilī - Kultūras pilī un sporta kompleksā Parādes ielā 7, Jelgavā - Zemgales Olimpiskajā centrā, Liepājā - Olimpiskajā centrā, Jūrmalā - Sporta skolā, Tukumā - Tukuma 3.pamatskolas sporta zālē, Kuldīgā - Vieglatlētikas manēžā, Salaspilī - Sporta hallē un Ķekavā - Ķekavas vidusskolā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas