Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Liepājā Covid-19 prasījis ģimenes ārsta dzīvību

Liepājā mirušā ģimenes ārsta Igora Stoma pacientus savā praksē pārņems ģimenes daktere Dace Cābele, aģentūru LETA informēja Nacionālā veselības dienesta (NVD) Kurzemes nodaļas vadītāja Anita Zolmane.

Cābele pacientus pieņem tajā pašā adresē, kur bija Stoma ģimenes ārsta prakse. Darbu turpinās arī mirušā ārsta medmāsas.

Zolmanes vērtējumā, jaunu ģimenes ārstu atrast patlaban "ir ļoti nereāli", lai gan pašvaldība to cenšas darīt.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Liepājas Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zita Lazdāne, pašvaldība ir uzrunājusi Rīgas Stradiņa universitātes ģimenes ārstu rezidentūras studentus, lai piesaistītu jaunu speciālistu.

LETA jau vēstīja, ka 21.novembrī Liepājas slimnīcā no Covid-19 miris Liepājas ģimenes ārsts Stoma. 56 gadus vecā ģimenes ārsta praksē bija reģistrēti 1396 pacienti, no kuriem 227 ir bērni, liecina Nacionālā veselības dienesta dati.

Lai arī publiskajā telpā izskanējušas baumas, ka par ārsta vakcinācijas sertifikāta atbilstību realitātei ir radušās šaubas, Liepājas reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase uzsvēra, ka ārstam ir bijis vakcinācijas sertifikāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas