Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Daugavpilī no oktobra siltumenerģijas tarifs pieaugs par 43,3%

Daugavpilī no 1.oktobra siltumenerģijas tarifs pieaugs par 43,3%, tam sasniedzot 175,59 eiro par megavatstundu (MWh), liecina oficiālajā izdevumā Latvijas Vēstnesis publicētais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes lēmums.

AS "Daugavpils siltumtīkli" noteiktais siltumenerģijas ražošanas tarifs pieaugs par 45,2% - līdz 143,68 eiro par MWh, savukārt siltumenerģijas pārvades un sadales tarifs - par 38,4%, sasniedzot 30,07 eiro par MWh. 

Jau ziņots, ka šogad tarifs Daugavpilī ir mainījies vairākkārt. No februāra tarifs palielinājās par 64,4% - līdz 93,65 eiro par MWh, no aprīļa samazinājās par 13,9%, no maija palielinājās par 17%, no jūlija samazinājās par 3,9%, bet no 10.augusta pieauga par 2,7%, bet no septembra siltumenerģijas tarifs pieauga par 31,7%, tam sasniedzot 122,55 eiro par MWh.

Kopumā komersants siltumenerģijas lietotājiem Daugavpilī piegādā apmēram 360 700 MWh gadā, kas ir otrs lielākais nodotais apmērs starp lielākajām pilsētām valstī.

"Daugavpils siltumtīklu" apgrozījums 2021.gadā bija 19,777 miljoni eiro, bet zaudējumi - 2,079 miljoni eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Uzņēmums reģistrēts 2004.gadā, un tā pamatkapitāls ir 17,448 miljoni eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Daugavpils pilsētas pašvaldība.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas