Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ventspilī kapu kopējām uzbrūk bezpajumtnieks ar nazi

Ventspils Meža kapu apmeklētājus jau kādu laiku biedē kāds vīrietis. Viņš kapu kopējas dzen prom un pat piedraudot ar nazi, trešdien vēsta Neatkarīgā, norādot, ka jau vairākas nedēļas avīzes Ventas Balss redakciju bombardē satrauktas tantiņas, kuras kapos pārbiedējis kāds vīrietis melnā.

Silvijas kundze stāsta, ka brīdī, kad viņa likusi vāzē narcises, ieraudzījusi, ka tuvojas kāds nekopts vīrietis tumšā apģērbā. Vīrieša rokās bijis liels nazis, ko viņš ar spēku triecis pret koku stumbriem un kapsētas soliņiem. Silvija daudz nav domājusi un, pametot somiņu un citas mantas, metusies bēgt. Taču vīrietis sekojis un kliedzis: "Zarežu, ubju!" (noduršu, nogalināšu, – krievu val.) Vēlāk sieviete sazvanīja dēlu, kurš atbraucis pakaļ un gribējis izsaukt Pašvaldības policiju, taču Silvija atrunājusi.

Līdzīgu situāciju Ventspils kapos apraksta arī vairākas citas kapu kopējas, stāstot par vīrieti ar lielu nazi rokās: "Kad iegāju kapos, vīrietis, kam bija melns ģīmis un cepure, izlēca no krūmiem un solīja mani nogalināt. Veiksmīgā kārtā man izdevās no viņa aizmukt," Neatkarīgā citē kādu zvanītāju. Vairākas sievietes apgalvoja, ka vīrieša rokās bijis nazis. Bet kāds cits zina teikt, ka vīrietis jau sen staigā pa kapiem, baidīdams cilvēkus. Viņam vecāki esot miruši, bet pats ir slims ar nerviem. Kādreiz viņš ārstējies Liepājā, taču tagad slimnīcai neesot naudas. Ventspilnieki uztraucas, ka bezpajumtnieka rīcība ir neprognozējama. Tādēļ daudziem kļuvis bail iet uz kapiem, lai sakoptu savu tuvinieku kopiņas.

Ventspils Pašvaldības policijai izdevās vīrieti aizturēt, bet jau drīzumā nācās viņu atbrīvot, jo policijā ar iesniegumu neviens tā arī nav vērsies.  Laikrakstam izdevās ar vīrieti sazināties, bet neko vairāk par savu vecumu un vārdu viņš atklāt nevēlējās. Kapu kopēju baidītājs izrādījies 37 gadus vecais Aleksejs. Savukārt policija informēja, ka vīrietis dzīvojot aiz kapiem vecās armijas daļas pazemes bunkuros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas