Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Valsts policija par narkotiku realizāciju aiztur vīrieti ar kilogramu amfetamīna

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes likumsargi saistībā ar narkotisko vielu apriti šomēnes Rīgā, Purvciemā, aizturēja kādu vīrieti, pie kura konstatēts kilograms amfetamīna. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un personai piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Policisti bija ieguvuši informāciju par vīrieti, kurš nesen izcietis cietumsodu par narkotiku realizāciju, taču jau atkal atgriezies uz noziedzīgā ceļa un, iespējams, tirgo narkotikas. Veicot operatīvās un kriminālprocesuālās darbības, Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 1. biroja 3. nodaļas likumsargi 11. februārī Rīgā, Purvciemā, uz ielas minēto 1984. gadā dzimušo vīrieti aizturēja. Aizturēšanas brīdī pie vīrieša atradās maiss ar vienu kilogramu narkotiskajām vielām – amfetamīnu. Jāpiemin, ka vīrietis centās atbrīvoties no narkotikām, nesekmīgi mēģinot novērst policistu uzmanību, lai tās izbērtu.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1 panta trešās daļas – par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vielu neatļautu realizāciju, ja tas izdarīts ar narkotiskajām vielām lielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

11. februārī tiesa aizdomās turētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Valsts policija aicina iedzīvotājus būt aktīviem un ziņot par nelikumīgu narkotisko un psihotropo vielu apriti. Kļūstot par aculiecinieku noziegumam, nekavējoties jāzvana policijai pa tālruņa numuru 110. Iesniegumu iespējams nosūtīt portālā Latvija.lv vai, apstiprinātu ar internetbankas datiem, uz e-pastu: [email protected], kā arī to var nogādāt tuvākajā Valsts policijas iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas