Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Tukuma novadā ugunsgrēkā gājis bojā vīrietis

Vakar ap pusdienlaiku kādā dzīvojamā mājā Tukuma novadā izcēlies ugunsgrēks, kurā dzīvību zaudēja kāds 75 gadus vecs vīrietis. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests portālu Diena.lv informēja, ka ugunsgrēkā cietusi arī kāda 85 gadus veca sieviete, kuru no sadegšanas izglābis dēls.

Ugunsdzēsēju pārstāve Viktorija Šembele informēja, ka ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka divstāvu ēkā deg grīdas pārsegums un gruzd zem tā esošās skaidas nelielā platībā.

Skaidu gruzdēšana radīja lielu sadūmojumu. Ugunsgrēkā gāja bojā 75 gadus vecs vīrietis un cieta 85 gadus veca sieviete, kuru viņas dēls pirms ugunsdzēsēju ierašanās paspēja iznest no mājas.

Savukārt plkst.18.30 VUGD saņēma informāciju, ka Aizkrauklē, pie kultūras nama, Daugavā uz ledus atrodas divi bērni. Ugunsdzēsēji nokļuva līdz bērniem, uzvilka viņiem glābšanas vestes un ar glābšanas dēli nogādāja bērnus krastā.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēmis 35 izsaukumus - dzēsti 26 ugunsgrēki, no tiem 12 kūlas ugunsgrēki, veikti seši glābšanas darbi, bet trīs izsaukumi izrādījušies maldinoši.

Lielākais kūlas ugunsgrēks vakar reģistrēts Bauskas novada Īslīces pagastā, kur dega pērnā zāle piecu hektāru platībā un salmu ruļļi 20 kvadrātmetru platībā. Savukārt Auces novada Bēnes pagastā un Ozolnieku novada Cenu pagastā trešdien kūla dega viena hektāra platībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas