Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Policists piedalījies zagtas kokapstrādes iekārtas realizācijā, iegūstot 20 000 eiro

Iekšējās drošības birojs (IDB), veidot izmeklēšanu, secinājis, ka Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes iecirkņa policists piedalījies noziedzīgā kārtā iegūtas kokapstrādes iekārtas pārdošanā par 20 000 eiro, portālu Diena.lv informēja IDB priekšnieka palīdze Diāna Petersa.

"Veicot izmeklēšanas darbības kriminālprocesā, aizdomās par iespējami noziedzīgā kārtā iegūtas mantas realizēšanu lielā apmērā Iekšējās drošības biroja amatpersonas aizturēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes iecirkņa policistu, kā arī vienu civilpersonu," informēja Petersa, norādot, ka kriminālprocess uzsākts pēc Krimināllikuma 314. un 318. pantā paredzētā noziedzīga nodarījuma sastāva pazīmēm.

Abas nozieguma izdarīšanā iesaistītās personas mēģināja realizēt noziedzīgā kārtā iegūtu kokapstrādes iekārtu, pārdodot to par gandrīz 20 000 eiro. Zināms, ka šī iekārta citā kriminālprocesā, kas uzsākts 2010. gadā un atrodas Valsts policijas lietvedībā, norādīta kā zagta.

Aizturētajām personām piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi, tostarp Valsts policijas amatpersonai piemērots aizliegums pildīt amata pienākumus.

Iekšējās drošības birojā tiek turpināta pirmstiesas izmeklēšana. Atgādinām, ka nevienu personu nevar uzskatīt par vainīgu noziedzīga nodarījuma izdarīšanā, kamēr tās vaina nav pierādīta Kriminālprocesa likumā paredzētajā kārtībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas