Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Par nāvējošu miesas bojājumu nodarīšanu Valkā apcietina vīrieti

Valkā kāds vīrietis apcietināts aizdomās par smagu, nāvējošu miesas bojājumu nodarīšanu citam vīrietim konflikta laikā, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

VP Vidzemes reģiona pārvaldes (VP VRP) Valkas iecirknī trešdien, 16.jūnijā, tika saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, ka Valkā mājas pagalmā atrasts 1952.gadā dzimis vīrietis, kurš nenoskaidrotos apstākļos guvis miesas bojājumus un bezsamaņas stāvoklī nogādāts medicīnas iestādē, kur miris.

Kā stāstīja Vaskāne, veicot sākotnējās izmeklēšanas darbības, policijas amatpersonas noskaidroja aizdomās turamo personu un aizturēja 1980.gadā dzimušu vīrieti. 

Patlaban policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka konflikta laikā aizturētais vīrietis nodarījis smagus miesas bojājumus 1952.gadā dzimušajam vīrietim, kurš tika nogādāts medicīnas iestādē, taču, nenākot pie samaņas, mira.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125.panta trešās daļas, proti, par smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz 15 gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Tiesa aizturētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu. Pašlaik izmeklēšana kriminālprocesā turpinās un tiek skaidroti precīzi nozieguma apstākļi, tostarp motīvi, piebilda Vaskāne.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas