Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Par iespējamu kukuļošanu aiztur ekonomikas policijas amatpersonu (papildināts 12:18)

Papildināta ziņa ar Valsts policijas informāciju
Aizdomās par kukuļošanu aizturēta Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes amatpersona, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Iekšējās drošības birojs.

Valsts policija apstiprina, ka aizdomās par kukuļošanu aizturēts Valsts policijas (VP) Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes (ENAP) 3. nodaļas vecākais inspektors Zaurs Bahmudovs. viņa darbs bijis saistīts ar noziegumu pret vidi izmeklēšanu, portālu Diena.lv informēja Valsts policija.


Jau ilgāku laiku Valsts policija strādā pie ENAP darba uzlabošanas – pagājušajā gadā ENAP priekšnieka amatā tika iecelts Pēteris Bauska, kurš agrāk strādājis VP Zemgales reģiona pārvaldē. Kopš pagājušā gada pavasara jaunais priekšnieks īstenojis izmaiņas ENAP struktūrā– nepilna gada laikā nomainīti 85% ENAP vadošā sastāva, kā arī darbā pieņemti jauni darbinieki no citām policijas struktūrvienībām, informē policija.

"Katrs šāds gadījums met ēnu uz policiju kopumā un arī uz Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldi. Taču jāuzsver, ka vienmēr esam mērķtiecīgi tiekušies uz negodīgu darbinieku identificēšanu, un sadarbība ar Iekšlietu ministrijas Iekšējās drošības biroju ir veids, kā šādus darbiniekus atklāt," norāda VP priekšnieks Ints Ķuzis.


Pēc drošības līdzekļa piemērošanas tiks lemts par aizturētā darbinieka atstādināšanu no amata.

Bahmudova publiski pieejamā 2014.gada amatpersonas deklarācija liecina, ka 2014.gadā viņam bija 28 043 eiro lielas parādsaistības, bet darbā Valsts policijā viņš nopelnīja 13 125 eiro.

Viņš arī norādījis, ka darbojies par dīdžeju. Par mūzikas spēlēšanu honorārā no kāda uzņēmuma viņš pirms diviem gadiem saņēmis 502 eiro. Arī 2012. un 2011.gada deklarācijās Bahmudovs norādījis, ka darbojies par diskžokeju.


Bahmudova īpašumā 2014.gadā bija dzīvoklis un 1993.gada izlaiduma automašīna Mercedes Benz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas