Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

papildināta (10:50) - Jūrmalā nošauts uzņēmējs Nikolajs Kirilovs

Ar vairākiem šāvieniem vakar Jūrmalā nogalinātais ir 50 gadus vecais kokapstrādes uzņēmuma SIA "Nikos OM" īpašnieks Nikolajs Kirilovs, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Pēc Uzņēmumu reģistru (UR) apkalpojošās firmas "Lursoft" datiem, Kirilovs no 2005.gada 27.decembra ir vienīgais 1993.gadā dibinātā uzņēmuma "Nikos OM" īpašnieks un no 2007.gada 26.jūlija viņš ir arī tā valdes loceklis.

Pēc "Lursoft" datiem, "Nikos OM" nodarbojas ar zāģēšanu, ēvelēšanu un impregnēšanu, mežsaimniecību, kokmateriālu sagatavošanu un ar to saistītajiem pakalpojumiem, koksnes, koka un korķa izstrādājumu ražošanu, mēbeļu ražošanu un vairumtirdzniecību.

Vakar vakarā Jūrmalā, pie pludmales, netālu no Dzintaru koncertzāles, ar vairākiem šāvieniem nogalināts kāds 50 gadus vecs vīrietis, kurš nodarbojies ar kādu nelegālu biznesu. Visticamāk, notikusi pasūtījuma slepkavība.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, vīrietis nācis no pludmales, kāpjot pa kāpnēm kopā ar savu 24 gadus veco draudzeni, kad pagaidām nenoskaidrotas personības vīrietis no pistoles raidījis šāvienus viņa virzienā.

No gūtajiem ievainojumiem vīrietis mira notikuma vietā, bet viņa draudzene ar šautu brūci ķermenī nogādāta slimnīcā.

Policija par notikušo pagaidām ir izvirzījusi divas versijas - slepkavība saistīta ar nogalinātā uzņēmējdarbību vai arī ar personīgo dzīvi. Vīrietis it kā nodarbojies ar cigarešu kontrabandu, kā arī viņam piederot cigarešu ražotne Latgalē. Tas gan vēl esot jānoskaidro.

Otra versija saistīta ar vīrieša personīgo dzīvi, proti, attiecībām ar sievietēm.

Uz vīrieti šauts četras reizes, un tikai viens šāviens trāpījis galvā. Tas policijai liekot šaubīties par profesionālu pasūtījuma slepkavību. Ierocis nav atrasts, bet policija domā, ka šauts no TT pistoles.

Lietu par slepkavību izmeklē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija, kura pagaidām gan nekādu informāciju par notikušo nav sniegusi.

Savulaik mediji ziņoja, ka Kirilovs bija liecinieks lietā, kad izskatīja 1999.gada 15.novembrī notikušu slepkavības mēģinājumu pret spirta biznesā iesaistīto uzņēmēju Māri Milleru, kas notika bārā "Daiļā impērija".

Liecinieka statusā Kirilovs tika pieaicināts, jo slepkavības mēģinājuma brīdī bārā sēdējis pie viena galda ar Milleru.

(papildināts viss teksts) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas