Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Meklēšanā esošais nežēlīgais slepkava sievieti nogalinājis, piekaujot līdz nāvei

Kopš septembra otrās puses Valsts policija meklē jaunieti, kuru tur aizdomās par īpaši cietsirdīgas slepkavības pastrādāšanu. Aizdomās turētais savu upuri - 42 gadus vecu divu bērnu māti - nogalinājis, piekaujot līdz nāvei, vēsta portāls_ Ventasbalss.lv. _Slepkavība pastrādāta 20.septembrī - piekautā sieviete no gūtajām traumām mirusi ceļā uz slimnīcu.

Valsts policija, aicinot sabiedrību iesaistīties jaunieša meklēšanā, publicējusi ar bankomāta novērošanas kameru uzņemtus video un attēlus ar meklēto personu. Video redzams, ka jau slepkavības dienā aizdomās turētais ar nogalinātās sievietes bankas karti izņēmis naudu no bankomāta Pārventā, pie veikala Supernetto.

Uzreiz pēc nozieguma tika aizturēti divi citi vīrieši, kuri vēlāk atbrīvoti, ziņo Ventasbalss.lv.

Jau vēstīts, ka policija lūdz iedzīvotāju palīdzību jaunā vīrieša meklēšanā. Meklējamās personas  augums ir aptuveni 1,8 metri un vecums no 17 līdz 25 gadiem.

Top komentāri

nesapratu
n
Sākt vajadzēja ar to, vai - meklējamais varēja būt rads, draugs, paziņa, jo mazpilsētās neiebrauc ar nolūku iebrukt pirmajā pamanītajā dzīvoklī. Otra lieta - tā saucamās izdzimteņu jeb panku kustības laiki tā kā būtu pagājuši un sprukstu, kas staigā ar mohauka frizūru nav tik daudz. Tādas sekstes valkātāji pēc izskata un uzvedības pamanāmi kā mēslu smaka, tātad pāraugušo puisīti redzēja daudzi. Pavisam noteikti, ka vismaz dažos Rīgas zaņķos viens otrs ar šamo kopīgi vēmis vienā podā. Meklēšanas vaina. Mani drīzāk interesē - ko Ventas pilī, kur prokurori ļaujot zīdaiņus bendēt, kungi ar pogām grib noslēpt vai pasargāt, izsludinot meklēšanu kad slepkava jau ataudzējis matus?!
nja
n
un vēl saka, ka nāvessodu nevajag atjaunot, cilvēktiesības redz.
XX
X
M-Tu noteikti esi viens no pērkamajiem advokātiņiem,ja tā aizstāvi noziedzniekus!Tāpēc jau slepkavas netiek tiesāti,ka šādi draņķi viņus aizstāv.Novēlu,lai nosit tāpat kādu no Tavas ģimenes!Varbūt tad prātiņš radīsies.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas