Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Autobusa pieturā atrasts līdz nāvei nosalis vīrietis

Kurzemes pusē, Alsungas novadā, šonedēļ autobusa pieturā atrasts līdz nāvei nosalis vīrietis. Viņš mitinājies turpat netālu esošā graustā, ziņo portāls nra.lv.

87 gadus vecā Rozālija no Alsungas stāsta, ka 49 gadus vecais vīrietis ticis izlikts no pašvaldības dzīvokļa, bet viņam cits miteklis tā arī netika piešķirts. Rozācija min, ka vīrietis bijis labs cilvēks, bet lietojis daudz alkohola. Sieviete uzskata, ka novada domei par šādiem dzīves pabērniem būtu jārūpējas vairāk, jādod pārtikas pakas un pabalsti.

Alsungas novada domes priekšsēdētājs Grigorijs Rozentāls, runājot par šo gadījumu, atzīst, ka novadā ir vairāki tādi iedzīvotāji, kuri negrib strādāt un nodzeras. Un bojā gājušais vīrietis "bija vissmagākais gadījums no viņiem". "Ja cilvēks mainīties nevēlas, mēs viņam palīdzēt nevaram," norāda G. Rozentāls, piebilstot, ka palīdzēt pašvaldība esot tiešām centusies.

Vīrietis iepriekš bija apmeties bezsaimnieka lauku mājā, kas bija avārijas stāvoklī un pamazām bruka kopā. Bija doma šo māju nojaukt, tādēļ pašvaldība Andrim iedeva dzīvokli Alsungas centrā. Taču tas izvērtās par katastrofu. Andris sācis nokurināt pat mēbeles, plītij noņēma virsmu un pārdeva. Pie viņa nākuši pudelesbrāļi un rīkojuši dzeršanas un tračus. No tā cietuši kaimiņi, un tādēļ nācies rudenī Andri no dzīvokļa izlikt. Tā nu viņš atgriezies tajā pašā pamestajā lauku mājā.

Vīrietis vasarā mudināts iestāties bezdarbniekos, lai varētu strādāt simtlatniekos, bet to viņš neizdarīja. Tieši pretēji - viņš sociālajam dienestam nozadzis pārtikas pakas un tirgojis tās tālāk. Policija viņu pieķēra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas