Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Aizdomās par marihuānas tirdzniecību internetā aiztur divus jauniešus

Valsts policijas (VP) Rēzeknes iecirknis saņēma operatīvu informāciju par to, ka vienā no populārajiem sociālajiem tīkliem ir izveidota grupa, kurā kāda sieviete piedāvā iegadāties zāles pret depresiju, kas iespējams ir nelikumīgas psihotropās vai narkotiskās vielas, portālu Diena.lv informēja VP.

Trešdien, 15.februarī, veicot operatīvus pasākumus šīs informācijas pārbaudei, Rēzeknes novada, Kantinieku pagastā, likumsargi apturēja automašīnu, kurā pārvietojās iespējamās vainīgās personas. Veicot transportlīdzekļa apskati, pie 1997.gadā dzimuša vīrieša un 2000.gadā dzimušas sievietes tika atrasti divi polimēra maisiņi ar apmēram 5 gramiem zaļganbrūnas augu valsts izcelsmes vielas, kas visdrīzāk ir marihuāna. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un nozīmētas visas nepieciešamās ekspertīzes. Jāpiebilst, ka minētās personas agrāk nebija nonākušas policijas redzeslokā.

Pēc Krimināllikuma 253.1 panta 2. daļas, par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas