Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Zinātnes centrs VIZIUM – vieta, kur izjust jaunas emocijas, iepazīt zinātni un svinēt svētkus!

Tumšajā un vēsajā laikā, kad brīvā laika pavadīšanas aktivitātes sāk pārcelties uz iekštelpām, jākļūst radošiem, lai dažādotu ģimenes lokā pavadīto laiku un padarītu to interesantu katram ģimenes loceklim – gan bērniem, gan vecākiem, gan arī vecmāmiņām un vectētiņiem!

Vērā ņemamu pienesumu Latvijā jau esošajiem ģimenes un skolēnu ekskursiju galamērķiem ir sniedzis jaunais Ventspils zinātnes centrs VIZIUM, kur aizraujošā un interaktīvā veidā var iepazīt zinātni un tehnoloģijas, kā arī piedalīties pārsteidzošos zinātnes šovos un darboties radošās darbnīcās. Zinātnes centrs darbojas visu gadu, piedāvājot plašas laika pavadīšanas iespējas iekštelpās.

Zinātnes centrs piesaista ar savu daudzveidīgo, tehnoloģijām bagāto ekspozīciju, kas apmeklētājiem piedāvā izbaudīt vairāk nekā 80 izglītojošu un interaktīvu eksponātu sniegtās iespējas 7 dažādām zinātnes tēmām veltītajās galerijās.

VIZIUM sniedz iespēju piedzīvot tādas sajūtas, kādas, iespējams, apmeklētāji nav iepriekš izjutuši, piemēram, ar speciāla simulatora palīdzību piedzīvot zemestrīces spēku, ar virtuālās realitātes palīdzību nokļūt uz viena ledus ar Latvijas hokeja izlasi, izbraukt pa amerikāņu kalniņiem un daudz ko citu!

Zinātnes centrā ikviens var izmēģināt savu spēku un veiklību Veselīgā dzīvesveida galerijā, kur neatkarīgi no gada laika, var iesaistīties dažādas aktivitātēs, piemēram, tie, kas nevar sagaidīt sniegu, jau laicīgi var sākt trenēties ziemas priekiem, izmēģinot snovborda dēļa simulatoru. Savukārt tiem, kas jau paguvuši sailgoties pēc vasarā iecienītām aktivitātēm, ir iespēja piedalīties velo sacensībās vai airēšanā, kā arī mēģināt trāpīt vārtos bumbu!

VIZIUM ir draudzīga vieta ģimenēm ar maziem bērniem, šeit padomāts par dažādām interesantām aktivitātēm arī pirmsskolas vecuma bērniem. VIZIUM ir izveidota Mazo pētnieku galerija, kurā ikviens ķipars var iejusties mazā būvnieka lomā un uzcelt māju, iepirkties veikalā, noskenējot preces un maksājot ar VIZIUM “bankas” karti, braukt ar riteni un “uzpildīties” mazajā degvielas uzpildes stacijā, bet, lai pavisam jautri – spēlēties mazajā ūdens pasaulē. Savukārt jaunajām māmiņām ir izveidota ērta māmiņu istaba.

Papildus ekspozīcijas apmeklējumam VIZIUM aicina ikvienu interesentu ļauties zinātkārei un vērot aizraujošus tematiskos zinātnes šovus, kuros sagaidāmi dažādi pārsteidzoši, krāšņi un brīžiem pat skaļi eksperimenti.

Uzrīko savu pasākumu VIZIUM!

VIZIUM ir lielisks galamērķis ne tikai ģimenes brīvdienām un skolēnu ekskursijām, bet arī oriģināla vieta, kur organizēt visdažādākos pasākumus, piemēram, dzimšanas dienas ballītes, korporatīvos pasākumus, konferences.

Zinātnes centrā ir trīs skaistas konferenču zāles, kuras ir iespējams apvienot vienā lielā, uzņemot līdz pat 120 personām.

VIZIUM būs ideāla vieta korporatīvajiem pasākumiem, sniedzot iespēju aizraujošā veidā saliedēt kolektīvu un pateikt paldies par darbinieku ieguldījumu uzņēmuma darbībā. Kolektīviem tiek piedāvātas dažādas aktivitātes zinātnes centra ekspozīcijas zālē ar uzdevumiem un uzvarētāju apbalvošanu, kā arī radošās darbnīcas ar iespēju personalizēt un apdrukāt kādu priekšmetu.

Lai uzzinātu vairāk, apmeklē zinātnes centra mājas lapu www.vizium.lv.

Seko zinātnes centra aktualitātēm: Facebook Instagram TikTok

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti