Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ziemassvētku dāvana kā piedzīvojums: 8 idejas, kā palutināt savus mīļos!

Lai izvairītos no pirmssvētku laikam raksturīgā iepirkšanās drudža, kas rada drīzāk stresu, nevis pozitīvas emocijas, ir gudri Ziemassvētku dāvanas sākt gādāt jau laicīgi. Bet - ko dāvināt, ja šķiet, ka viss jau ir bijis un gribas ko īpašu? Uzdāviniet piedzīvojumu! Tas sniegs pozitīvas emocijas un skaistas atmiņas, nevis krās putekļus skapja tālākajā plauktā. Izklausās labi? Turpiniet lasīt un smelieties iedvesmu visu laiku labākajām Ziemassvētku dāvanām!

Lidojums ar lidmašīnu 

Ir gana daudz cilvēku, kuri kaut reizi klusībā ir vēlējušies izbaudīt aizraujošu lidojumu ar privāto lidmašīnu, bet, visticamāk, to tā arī nekad nerealizēs - ja vien viņiem kāds šo iespēju neuzdāvinās. 

Ja Jūsu ģimenes vai draugu vidū ir kāds, kuram patīk azartiskas izjūtas un augstums, tad šī ir Jūsu iespēja - pasniedziet viņam dāvanā privātu lidojumu ar lidmašīnu. Kas vēl lieliskāk - viņš savās sajūtās varēs dalīties ar vēl kādu, jo lidojums paredzēts diviem. 

Brauciens ar Ferrari vai Lamborghini 

Asu sajūtu cienītāji, kurus vilina ātrums, noteikti būs sajūsmā par iespēju izbraukt ar ekskluzīvo Ferrari vai Lamborghini. Ieskatam - Ferrari auto spēj sasniegt ātrumu 310 km/h, savukārt Lamborghini maksimālais ātrums ir 325 km/h. Spilgtas emocijas garantētas! 

Masāžas baudījums 

Tiem, kuri dod priekšroku mierīgākai atpūtai, noteikti patiks dāvanā saņemt lutinošu masāžu. Atkarībā no izvēlētās masāžas veida, tai var būt relaksējoša vai uzmundrionša iedarbība, bet kopumā masāža sniedz daudz vērtīgu ieguvumu kā fiziskai, tā mentālajai veselībai. 

Atpūta viesnīcā 

Ja meklējat dāvanu pārim, lielisks variants būs romantiska atpūta viesnīcā - to ir pelnījis ikviens pāris! Tā ir iespēja atpūsties no ikdienas skrējiena, pievērsties dziļākām sarunām un pilnvērtīgi izbaudīt kopā būšanas prieku bez domām par pienākumiem un citām ikdienas norisēm. 

Viesnīcas Rīgā un citur Latvijā piedāvā plašu piedāvājumu klāstu - nereti atpūta ietver dažādas papildu iespējas, piemēram, SPA apmeklējumu, romantiskas vakariņas, bagātīgas brokastis un citus piedāvājumus. 

Skaistumkopšanas pakalpojumi 

Vēl viena ideja dāvanai - skaistumkopšanas pakalpojumi. Dāmai tas var būt manikīra vai friziera pakalpojums, savukārt vīrietis priecāsies par iespēju apmeklēt Barber Shop - džentlmeņu klubu, kur pieejami tādi pakalpojumi kā matu griezums un bārdas korekcija. 

Dāvana gardēdim 

Ja vēlaties pasniegt neaizmirstamu dāvanu gardēdim, nevajag aprobežoties tikai ar pašceptu kūku (kas arī ir lieliska ideja) vai restorāna apmeklējumu. Jūs varat pārsteigt ar vakariņām tumsām - unikālu pieredzi, kas sniegs pavisam citu baudījumu un emocijas. 

Piedzīvojumu dāvanas bērniem 

Bērni ir zinātkāri un ļoti priecājas par jautriem piedzīvojumiem, piemēram, baseina apmeklējumu vai izjādi ar zirgu. Tāpat bērnam var uzdāvināt arī viņam īpaši paredzētu SPA programmu, kas ietver masāžu, sāls istabas apmeklējumu un piena vannu. Bērns noteikti priecāsies par šādu dāvanu. 

Dāvanu Karte

Šīs un daudzas citas dāvanu idejas atradīsiet gribuatpusties.lv - vietnē, kas piedāvā rūpīgi atlasītus atpūtas piedāvājumus visām gaumēm un iespējām. 

Ja tomēr nav pārliecības, kādas Ziemassvētku dāvanas Jūsu mīļos iepriecinās visvairāk, varat uzdāvināt dāvanu karti. Tas ir universāls risinājums, kas ļauj saņēmējam pašam izvēlēties sev tīkamu atpūtu, savukārt Jums tā ir iespēja iekļauties savā dāvanām paredzētajā budžetā - gribuatpusties.lv pieejamas dāvanu kartes sākot no 15 eur. Dāvanu kartes derīguma termiņš ir 36 mēneši - tas ir pietiekami, lai saņēmējs varētu izvēlēties gan sev tīkamu atpūtu, gan laiku, kad to piedzīvot. 

Neatlieciet dāvanu iegādi uz pēdējo brīdi - atrodiet idejas laicīgi, lai mierpilni izbaudītu Ziemassvētku gaidīšanas laiku! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā Izvēlēties Starp OSB un Kokšķiedras Plāksnēm?

Pareiza materiāla izvēle jebkuram projektam ir ļoti svarīga, lai viss noritētu pareizi un bez aizķeršanās. Neatkarīgi no tā, vai ceļat jaunu ēku, atjaunojat māju vai sākat pats kādu darbu ar savām ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti