Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ziemas apavi un aksesuāri vīriešiem: kā izdarīt izvēli?

Piemērotu apavu izvēle ir sarežģīts process, ja vēlamies iegādāties pievilcīgus un stilam pieskaņotus apavus, kas ir arī funkcionāli un viegli kopjami. Ja meklējam ziemas zābakus, izvēle ir vēl sarežģītāka, jo tiem ir jābūt arī siltiem, stabiliem un drošiem. Kādi aspekti jāņem vērā, lai izvēlētos piemērotākos ziemas zābakus?

Materiāla izvēle

Latvijas klimatiskajiem apstākļiem vispiemērotākie ir dabīgās ādas zābaki, kas var kalpot pat vairākas sezonas, ja tiek pareizi žāvēti un rūpīgi kopti. Ja ikdienā vairāk pārvietojaties ar automašīnu, var izvēlēties arī zābakus, kas izgatavoti no zamšādas, tomēr tie prasīs lielākas rūpes un kopšanu. Ziemas priekiem un izklaidēm brīvā dabā labāk izvēlēties Croslite materiāla apavus, kas ir ērti un viegli. 

Zābaku zole

Kā zināms, aukstums un mitrums iekļūst caur zoli, tādēļ ieteicams izvēlēties ziemas zābakus ar biezāku zoli. Vīriešiem, kas daudz staigā kājām, noteikti jāpievērš uzmanība, tā sauktajiem, speciālajiem protektoriem, kas nodrošina virsmas saķeri.

Ziemas zābaki ar reljefa zoli ir drošāki un neļauj tik viegli paslīdēt. Izturīgākie zābaku zoles materiāli ir gumija, PVC un termoelasoplasts, kas aiztur arī mitrumu. Ļoti svarīgs ir zoles stiprinājums, jo līmēta vai piešūta zole ir neizturīgāka par tādu, kas ir kā viens veselums kopā ar zābaku.

Izturība pret mitrumu

Šis ir ļoti svarīgs aspekts, ko nosaka mūsu ziemu mainīgie laika apstākļi. Lielāka noturība pret mitrumu, protams, ir dabīgās ādas zābakiem. Tāpat labāk izvēlēties modeli, kuram ir mazāk šuvju, tā ir arī labāka aizsardzību pret mitrumu.

Komforts kājām

Komfortu un siltumu nodrošinās silta odere, nav jādomā arī par siltāku zeķu iegādi. Izvēloties zābaku izmēru ir jāraugās, lai tie būtu brīvi un nesaspiestu pēdu. Rūpīgi izvērtējiet šo aspektu, lai justos komfortabli un brīvi.

Zābaku krāsa

Praktiski un visiem gadījumiem piemēroti ir melnas krāsa puszābaki, tomēr stilīgam vīrietim gribas būt pamanāmam un atšķirties no pūļa. Izvēloties ziemas zābakus spilgtākā krāsā, noteikti jāpadomā arī par piemērotu aksesuāru iegādi.

Mūsu piedāvājumā ir gan dažādu materiālu un stilu ziemas zābaki vīriešiem, gan arī aksesuāri, kas ļauj izcelt valkātāja personību. Ir patiess prieks raudzīties uz vīrieti, kurš nebaidās no košiem akcentiem sava vizuālā tēla radīšanā. Tās ir interesantas šalles un cepures, cimdi, stilīgas saulesbrilles un apģērbam piemērotas somas.

Somas vīriešiem

Vispirms jāizvērtē, kādam mērķim tā tiks iegādāta un vīrieša ikdienas paradumi. Autobraucējiem piemērotas būs pleca vai rokas somas, savukārt vīriešiem, kas cenšas daudz laika veltīt savas fiziskās formas uzturēšanai un ikdienā vairāk pārvietojas kājām, labāk derēs moderna mugursoma.

Ideālajā variantā somai jābūt saskaņotai ar ziemas apaviem, tātad gan krāsas, gan arī materiāla ziņā. Piemēram, dabīgās ādas zābaki un tāda pat materiāla soma atstās lielisku iespaidu.

Interneta veikals 220.lv piedāvā dažāda tipa somas un portfeļus. Tās ir gan rokas vai pleca somas, kā arī mugursomas vīriešiem. Ikviens var izvēlēties savam stilam piemērotāko. Visaugstāko vērtējumu mūsu pircēju vidū ir izpelnījušies dažādu zīmolu dabīgās ādas somu modeļi.

Pārdomāti izvēlieties ziemas apstākļiem piemērotākos apavus un aksesuārus interneta veikalā 220.lv, jo te nav steigas un drūzmēšanās, bet preču izvēli var veikt sev izdevīgākajā laikā. Mūsdienīgam vīrietim nepietiek tikai ar vienu apavu pāri, tādēļ izvēlieties apavus gan ikdienas gaitām, gan brīvā laika pavadīšanai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izveidot savu kosmētikas biznesu

Veselības un skaistumkopšanas produkti vienmēr ir bijuši aktuāli un pieprasīti klientu vidū. Daudziem cilvēkiem ir svarīgi izskatīties pievilcīgiem un jauniem, vadīt aktīvu dzīvesveidu, dot priekšroku...

Padomi, kas efektīvi ļaus plānot atvaļinājumu

Plānojot atvaļinājumu, svarīgi ir rūpīgi izplānot katru tā posmu, lai nodrošinātu, ka brīvdienas tiek pavadītas maksimāli patīkami un efektīvi. Te nav runa tikai par maršruta izplānošanu vai ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti