Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

“Xnet eXpress” sola nākamās dienas piegādi

Interneta veikals “Xnet” saviem klientiem piedāvā jaunu pakalpojumu “Xnet eXpress”. Šis pakalpojums nāk kopā ar drosmīgu solījumu par nākamās dienas piegādi noliktavas precēm, turklāt līdz pat mājas durvīm, vai izņemt preces pašam pick-up punktā Mārupē.

“Samazināts piegādes laiks ir viens no būtiskākajiem “Xnet” attīstības virzieniem; mūsu līdzšinējais preču piegādes ātrums bija viena līdz četras darba dienas. Lai nodrošinātu ne tikai ātrākas, bet arī nākamās dienas piegādes, sadarbībā ar mūsu loģistikas partneri “Omniva” esam izveidojuši noliktavu un vienlaikus arī sūtījumu saņemšanas punktu Rīgas apkaimē. Apvienojot spēkus, ar “Xnet eXpress” varam arī Latvijā nodrošināt tik populāro un pieprasīto nākamās dienas piegādi, ko piedāvā teju visi e-komercijas giganti visā pasaulē,” stāsta Mārcis Kronbergs, “Xnet” operacionālais vadītājs.

Līdz šā gada beigām noliktavā tiks glabātas aptuveni 200 populārākās preces, kas tiks papildinātas pēc pieprasījuma. Pasūtot preci ar “Xnet eXpress” simbolu līdz konkrētās dienas plkst. 21.00, pircējs sūtījumu saņems jau nākamajā dienā. Sākotnēji šāds pakalpojums tiks piedāvāts klientiem, kas dzīvo Rīgā un Pierīgā, un, ja pasūtījums ārēju apstākļu dēļ aizkavēsies, piegāde tiks veikta bez maksas. Savukārt iedzīvotājiem reģionos joprojām tiks piedāvāti “Xnet” standarta piegādes veidi.

Atšķirībā no citiem interneta veikaliem, “Xnet eXpress” pircējiem piedāvā arī četru roku servisu bez papildu samaksas. Tas nozīmē, ja pircējs iegādājas preci, tad piegāde notiek līdz pašām durvīm – arī tad, ja klients dzīvo daudzstāvu mājas devītajā stāvā. Tas ir būtisks atbalsts cilvēkiem, kuri vēlas iegādāties, piemēram, lielo sadzīves tehniku.

Līdz 23. decembrim pircējiem “Xnet eXpress” iegādātās preces iespējams saņemt arī izsniegšanas punktā Mārupē katru dienu no plkst. 8.00-17.00, ieskaitot brīvdienas.

“E-komercijas spēlētāju vidū konkurence ir sīva, tāpēc mums ir svarīgi būt pirmajiem, kas uzķer aktualitāti. Esam sagatavojuši īpašu svētku produktu izvēli, kas novembrī un decembrī būs pieejami ar piegādi jau nākamajā dienā, ieskaitot brīvdienas un svētku dienas. Beidzamo piegādi solām 24. decembra vakarā, tāpēc šogad bez dāvanām nepaliks arī tie, kuri iepirkšanos atstāj uz beidzamo brīdi,” papildina Mārcis Kronbergs, “Xnet” operacionālais vadītājs.

Jaunā “Xnet” noliktava un sūtījumu saņemšanas punkts atradīsies uzņēmuma “Omniva” modernajās telpās Mārupē, Dzirnieku ielā 24, un līdz 23. decembrim strādās visas nedēļas dienas.

“Mums ir prieks, ka interneta veikals “Xnet” ir izvēlējies “Omniva” par savu loģistikas sadarbības partneri. Klienta vajadzību izpratne ir viena no mūsu centrālajām vērtībām, tāpēc esam gandarīti ka “Omniva” sniegtais loģistikas pakalpojumu komplekss ļauj “Xnet” fokusēties uz sava biznesa attīstību un neraizēties par preču uzglabāšanu, iepakošanu un nosūtīšanu pircējiem, par ko pilnībā parūpējas “Omniva”,” stāsta SIA “Omniva” loģistikas un operāciju vadītājs Guntis Mičuļs.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti