Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Virtuves iekārtu individuāla pasūtīšana

Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma ir liels solis ergonomiskas un mūsdienīgas mēbeļu grupas ieviešanā savā ikdienā. Dažāda veida virtuves iekārtas un komplekti ir atrodami jau mēbeļu veikalos gatavā formātā, taču tie ne vienmēr ir piemēroti konkrētas virtuves izmēriem. Šāda problēma ir izteikta pavisam mazu un pavisam lielu virtuvju īpašniekiem, kuriem ir grūtības atrast jau gatavas virtuves iekārtas, kas būtu kvalitatīvas, ergonomiskas un piemērotas pēc izmēra. Santasmebeles.lv ir ražotājs, kas atrisinās visas problēmas, kas rodas ar virtuves iekārtošanu. Virtuves iekārtas, kas tiek pasūtītas individuāli pie ražotāja ir ar pavisam citu vērtību un noskaņu, jo ir izgatavotas vienā eksemplārā.

Kā iekārtot virtuvi?

Neatkarīgi no tā vai nepieciešams iekārtot lielu vai mazu virtuvi, ir nepieciešams to funkcionāli izplānot, lai izlietne, darba vieta un sadzīves tehnikas novietojums viens otram netraucētu un būtu parocīgi izmantojams ikvienam, kurš darbojas ar maltītes pagatavošanu. Nepieciešams padomāt arī par krāsām. Pieredze rāda, ka mierīgos toņos iekārtota virtuve palīdz atslābināties no garas darba dienas, kas ir svarīgi visiem, kuri virtuvē pavada laiku pārnākuši no darba. Svarīgi arī saprast skapīšu skaitu un izvietojumu. Nav nepieciešams izgatavot papildus uzglabāšanas vietas un zonas, ja nav skaidrs to pielietojums. Īpaši svarīgi tas ir maza izmēra virtuvēs, kurās platība ir ierobežotāka. Tikpat svarīgi ir atrast piemērotu virtuves tehniku un inventāru. Tam ir nozīme kā lielās, tā mazās virtuvēs. Mazas virtuves vizuāli neizskatīsies tik mazas kvadratūras un lielas virtuves tas nepadarīs vizuāli mazākas.

Individuālas mēbeles cilvēkiem, kas mīl kvalitāti.

Santasmebeles.lv ir Latvijas uzņēmums, kas ražo mēbeles pēc individuāla pasūtījuma. Klientiem ir iespējams izvēlēties ne tikai virtuvei paredzētas iekārtas, bet arī bīdāmas durvis, TV iekārtas, vannas istabas mēbeles, sienas skapjus. Klienti arī izvēlas biroja mēbeļu izgatavošanu, jo tās ir mūsdienīgas un funkcionālas. Visas virtuves iekārtas izgatavošana kopā ar uzstādīšanu aizņem nepilnu mēnesi. Tas varētu šķist ilgi, bet šādi termiņi ir adekvāti, ja ņem vērā to, ka tās uzreiz iegādāties nav opcija.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti