Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Vasaras riepas - jaunas vai lietotas?

Kad ir pienācis laiks iegādāties vasaras riepas savam auto, viens no jautājumiem, ko daļa autovadītāju izvērtē - iegādāties jaunas vai tomēr lietotas riepas? Protams, galvenokārt šis jautājums rodas finansiālu apsvērumu dēļ. Lasiet raksta turpinājumu un uzziniet, ko ņemt vērā, lai pieņemtu labāko un ilgtspējīgāko lēmumu.

Lietotas riepas

Lietotas riepas var būt risinājums ierobežota budžeta apstākļos, tomēr ir jārēķinās ar risku - nav zināmi riepu izmantošanas un uzglabāšanas apstākļi. No drošības viedokļa jaunas riepas vienmēr būs labākas par lietotām, turklāt šobrīd riepas ir pieejamas dažādās cenu kategorijās, tādēļ katrs var izvēlēties savām iespējām atbilstošu risinājumu.

Ja tomēr iegādājieties lietotas riepas, rūpīgi pārbaudiet to stāvokli, īpašu uzmanību pievēršot protektora nodilumam. Pārdošanā ir arī atjaunotas riepas, kas ir drošāks risinājums, īpaši, ja tās piedāvā uzticams riepu serviss.

Jaunas riepas

Jaunas riepas nozīmē garantiju - izvēloties automašīnai, braukšanas stilam un apstākļiem piemērotas riepas, saņemsiet drošību un komfortu. Arī šajā gadījumā, protams, uzmanība ir jāpievērš kvalitātei - tas gan nenozīmē to, ka ir jāizvēlas Premium klases riepas, labi risinājumi atrodami arī citās riepu kategorijās.

Ja šaubāties par labāko riepu izvēli, konsultējieties ar speciālistu. Vērts arī ieskatīties neatkarīgo riepu testu rezultātos.

Vissezonas riepas

Pārdošanā ir arī vissezonas riepas. Kā jau var noprast pēc nosaukuma, tās piemērotas braukšanai visa gada garumā. Savā ziņā tas ir universāls risinājums, kas apvieno abu sezonu būtiskākās īpašības. Tomēr vissezonas riepas neuzstāda tādu veiktspēju kā konkrētai sezonai paredzētas riepas. Tās labāk ir izmantot tad, ja ar auto tiek braukts reti un nelielus ceļa posmus - garākiem ikdienas braucieniem drošāk un izdevīgāk ir izvēlēties vasaras riepas.

Kur iegādāties riepas savam auto?

Gan vissezonas, gan vasaras riepas ir dažādu tirdzniecības vietu piedāvājumā lielā daudzveidībā. Tomēr labākā vieta to iegādei ir riepu serviss, kur ir pieejamas zinošu speciālistu konsultācijas, kā arī kvalitatīva riepu montāža.

Ieskatieties MMK Riepu Serviss piedāvājumā un izvēlieties savām vajadzībām atbilstošas riepas no labākajiem ražotājiem. Pieejama arī riepu montāža un balansēšana, kā arī citi pakalpojumi. Uzziniet vairāk www.mmkserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti