Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Tulkot24 – uzticams tulkojumu birojs uzņēmumiem un privātpersonām

Šodien automātiskās tulkošanas rīki ir pieejami katrā mobilajā telefonā un datorā. Varētu šķist, ka tulka profesija vairs nav vajadzīga, taču ir noticis gluži pretēji. Cilvēku, preču un pakalpojumu pārvietošanās starp valstīm kļūst aizvien intensīvāka un kvalitatīvi tulkošanas pakalpojumi kļūst aizvien pieprasītāki.

Iegūt vispārēju izpratni par tekstu varam katrs saviem spēkiem, bet brīdī, kad ir vajadzīgs oficiāls vai pilnīgi precīzs tulkojums, ir vajadzīga profesionāļu palīdzība. Tulkošanas birojs Tulkot24 atrodas Rīgā, bet savā komandā ir pieaicinājis tulkotājus no visas pasaules. Šāda pieeja ļauj nodrošināt dokumentu, audio un video failu, kā arī dažādu nozaru un sarežģītības tekstu tulkošanu vairāk kā 100 valodās.

Birojā strādā tulki ar vairāku gadu pieredzi un specializāciju konkrētās nozarēs (juridiskie, tehniskie, medicīnas, mārketings, reklāma, IT u.c.) Labākam rezultātam katru iztulkoto darbu pārlasa redaktors, korektors, tulks vai cits zinošs speciālists. Izmantojot šādu pieeju var nodrošināt, ka katrs tulkojums ir precīzs un paveikts godam.

Piedāvātie tulkošanas pakalpojumi

  • ·Dokumentu tulkošana (apostille, pase, izziņas, apliecības, izglītības dokumenti);
  • ·Notariāli tulkojumi un apliecinājumi;
  • ·Audio un video failu tulkošana (ieraksti, filmas, dziesmas, intervijas, podkāsti u.c.);
  • ·Juridiskie tulkojumi (līgumi, vienošanās, statūti);
  • ·Medicīnas un dabas zinātņu tulkojumi (medicīniskā dokumentācija);
  • ·Tehniskie tulkojumi;
  • ·Mutiskie tulkojumi (sinhronā vai secīgā tulkošana)
  • ·Mājaslapu, programmatūras un aplikāciju tulkošana;
  • ·Zinātnisko tekstu tulkojumi;
  • ·Komerciālās informācijas (bukleti, reklāmas, instrukcijas u.tml. tulkojumi).

Tulkošanas pakalpojumu izvēle atkarīga no konkrēta brīža vajadzībām. Piemēram, pārvācoties uz ārzemēm vai sadarbojoties ar ārvalstu partneriem nereti ir vajadzīgs oficiāls dokumentu tulkojums ar notariālu apliecinājumu. Vairumā gadījumu tieši zvērināta notāra parakstīts un apzīmogots tulkojums būs vienīgais, ko ārvalstu iestādes uzskatīs par derīgu.
Gadiem darbojoties šajā jomā, esam cieši sadarbojušies ar vairākiem Rīgas notāriem un varam nodrošināt maksimāli ātru dokumentu tulkošanu.
Populārākās valodas, kurās tiek pieprasīti tulkošanas pakalpojumi ir mums visiem jau zināmās – angļu, vācu, krievu, spāņu, franču, kā arī Skandināvijas valstu valodas. Tajā pašā laikā tulkošanas birojs Tulkot24 var iztulkot jūsu tekstus vai dokumentus vairāk kā 100 pasaules valodās.

Tulkošanas pakalpojumu cenas un termiņi

Tulkojumu cenas ir atkarīgas no svešvalodas, teksta apjoma, termiņa, teksta sarežģītības un darba izpildei atvēlētā laika. Lepojamies, ka spējam nodrošināt arī apjomīgu tekstu iztulkošanu pāris dienu laikā, pie nosacījuma, ka visi tulki konkrētajā brīdī nav noslogoti.

Rakstiskiem tulkojumiem cenas sākas no 8 EUR par 1 lpp. Tekstu koriģēšana ir lētāka (no 5 EUR), bet notariālie tulkojumi mēdz būt daudz dārgāki, jo papildus ir jāapmaksā arī notāra valsts nodeva. Precīzas tulkošanas cenas varat noskaidrot, sazinoties ar mums e-pastā vai pa tālruni. Kontaktinformāciju varat atrast šeit.

Steidzamās situācijās cenšamies nodrošināt dokumentu vai tekstu iztulkošanu pat 1 dienas laikā. Ja jums šāda vajadzība ir aktuāla, noteikti norādiet to aizpildot pieteikumu mūsu mājaslapā vai saziņā ar apkalpošanas speciālistiem.

Esam jums tepat blakus

Jums ir radušies jautājumi vai vēlaties satikties ar Tulkot24 speciālistiem klātienē? Mūsu birojs atrodas Rīgā, Brīvības ielā 144. Jautājumiem un konsultācijām iesakām sazināties pa tālr. 27150903 vai rakstot uz [email protected] Atbildēsim uz visiem jūsu jautājumiem un nodrošināsim maksimāli ātrus tulkojumus par draudzīgu cenu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Zobu implanti un to vēsture

Ilgtspējīgam un dabiskam rezultātam zobu implanti jeb mākslīgās zobu saknes ir revolucionārs risinājums zaudētu zobu atjaunošanai. Lai gan zobu implantu tehnoloģija ir salīdzinoši jauna, zobu aizvieto...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti